Comentariile membrilor:

 =  un singur avertisment!
Radu Herinean
[19.Jan.05 19:29]
in regulamentul site-ului scrie clar ca nu sunt permise mai multe conturi pentru acelasi utilizator.
astept o precizare (pe email) cu privire la contul pe care doresti sa il pastrezi si cel la care renunti ca sa iti mut textele impreuna cu comentariile pe un singur cont.
daca nu primesc aceasta notificare voi lua decizia unilateral si voi alege eu contul care ramane si nu voi lua in considerare nici un fel de contestatie cu privire la unicitatea contului deoarece am dovezi incontestabile ca a fost utilizat acelasi computer pentru conturi diferite.

 =  Notificare
Matilda Cornisteanu
[20.Jan.05 06:47]
Ma vad nevoit sa repet: da, este vorba, in unele cazuri, de utilizarea unui acelasi computer, dar de catre DOUA PERSOANE DIFERITE, lucru care reiese, de altfel, limpede, la o lectura atenta a productiilor postate in fiecare dintre conturi (stil, ton, tusa, abordare diferite). La nevoie, acest lucru poate fi probat si pe alte cai, mai directe, in functie de preferintele diriguitorilor site-ului. Nu inteleg de ce este atit de greu de inteles si acceptat faptul ca doua persoane impart acelasi calculator, din motive care tin de coabitare, precum si de "strimtorare logistica", daca vrei. Imi este profund jena de a ma vedea obligata sa dau astfel de explicatii, oricum, in masura in care am primit "un singur avertisment", nu va exista decit aceasta "unica notificare". Multumesc pentru intelegere.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !