Comentariile membrilor:

 =  doar o parere
Raul Huluban
[14.Mar.05 09:45]
Cel mai mult imi place strofa mediana, este singura in care vorbesti la persoana I. Prima strofa este doar pictata in imagini care sunt mai mult sau mai putin de folos poemului, dar nu transmiti cu ele in mod special. Strofa a doua impresioneaza prin imagine, leaga ultima strofa, ca un fel de continuare, dar intervine iar acea masturbare de care tot site-ul se foloseste, in special de sintagma "un fel de masturbare", doar ca la tine e colectiva. As baga mana in foc sa afirm ca am mai intalnit-o, dar ma abtin. Poemul nu stiu daca lasa in final sentimentul risipire, se caracterizeaza prin multitudinea de imagini. Nu mi-a transmis multe, dar strofa mediana am "risipit-o" in mine:).

Cu drag,
Raul.

 =  da, risipire
Silvia CALOIANU
[14.Mar.05 10:09]
nu e rau spus dar nu e nou spus desi jonglate simboluri consacrate ale altora de pe site in concluzie zic nu esti tu sau doar barfesti :)

 =  Raul, Silvia
Albu Vladimir
[14.Mar.05 17:00]
Raul... poate ca starea de contemplare, de non-actiune care ma incearca sa fie de vina pentru poemul acesta poate prea descriptiv... gasesc puterea sa zvacnesc dar ma reintorc in staza... un fel de oboseala a fiintei... ca o boala ciudata ma tot incorporeaza.
Silvia... :)... am mai schimbat cate ceva dar pana la urma ce mai conteaza.

 =  frumos
Cristea Loredana
[14.Mar.05 17:38]
Can i read between the lines?, as intelege mai bine, deocamdata.Placut:)

 =  Lory
Albu Vladimir
[14.Mar.05 20:57]
Loredana... cum poti... cand vrei :) Timp este berechet.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !