Comentariile membrilor:

 =  Natura umana si bebelusa la purtator
Andu Moldovean
[01.Apr.05 11:41]
Raluca, mi-a placut textul. Cursiv (mai sunt typos pe ici pe colo, poate le corectezi).
Cat priveste ideea, cred ca ceea ce povestesti tu aici (probabil o experienta traita cu adevarat) se intampla atat de frecvent in ziua de azi, incat a devenit aproape un fapt cotidian. Eu cel putin am constat ca nu prea au mai ramas iluzii de necumparat pe bani. Oare e cineva de vina? Hmmm.. subiect de meditatie indelunga, nu vreau sa ma lansez acum in el.
Recomandarea mea ar fi fost s-o fi invatat macar ceva pe patzachina aceea, ulterior ai fi fost uimita ce de chestii folositoare ar fi facut cu lucrurile invatate de la tine.
Pe bune.
Bobadil.

 =  Multumesc, Andu
raluca tudor
[01.Apr.05 13:51]
Multumesc de aprecieri. Aia cu typosu' e din graba si ca n-am rabdare sa-l mai vad o odata, c-o sa-mi dau seama cat de prost e textul si-l sterg. Desi, poate ar fi mai bine asa...:)
Cat despre patachina, daca tu poti invata o gasca sa vorbeasca limba engleza cursiv sau un perete sa scrie la calculator, atunci si eu pot sa invata patachina niste chestii.
Pe curand

 =  domnișoara aurica
Florin Rotaru
[01.Apr.05 14:43]
Raluca, să nu ștergi textul. E foarte bun. Îmi pare mie sau ești cam prea pornită împotriva pațachinei? Nu prea îi dai multe șanse de reabilitare. O fi pentru că ții prea mult la amicul respectiv, sau ai tu ceva personal cu specia aceasta?

 =  Multumiri Florin
raluca tudor
[01.Apr.05 14:53]
M-ai prins partial, am ceva cu specia asta, dar mai ales cu prostia celor care cad in plasa speciei asteia. Mai ales ca e o prostie parital voita, daca pot sa-i spun asa. In sensul ca ti-e lene sa te lupti tu cu tine, mai bine te complaci. Multumesc de aprecieri, mai treci pe aici.

 =  1 aprilie 2005
cătălina vieru
[01.Apr.05 16:46]
Raluca, pentru ce, ma rog, esti atat de revoltata? Fiecare are dreptul sa isi strice singur viata. Si cred ca nu patachina ar trebui invinovatita, ci dependentul de ea, specia-gazda, care primeste specia parazitara pe spinarea (si portofelul lui) si isi destrama frumusete de casnicie, in care oricum, nu era fericit. Asa ca, fara astfel de 'naivi', patachinele ar disparea fara drept de apel.
Cu drag, o patachina.

 =  Da, e 1 aprilie
raluca tudor
[01.Apr.05 17:23]
Brusc, mi-esti foarte simpatica. Asa e, specia-gazda gresteste si tu te-ai prins cel mai repede ce-am vrut eu.
P.S.
Nu vrei sa fii patachina, crede-ma!
Cu drag, Raluca

 =  Catalina, imi esti simpatica dintr-o data
raluca tudor
[01.Apr.05 17:23]

Asa e, ai intuit corect ce-am vrut eu: de vina e specia-gazda, da' ma revolt ca orice om de bine care in prima faza incearca sa-si ajute aproapele. Apoi,imi trece elanul, ca n-am cu cine...
P.S.
Nu vrei sa devii o patachina, crede-ma!
Raluca

 =  Casnicie, dulce melodie :)
Elena Albu
[01.Apr.05 17:37]
Pațachinele sunt ,,recompensa'' celor ce dau bir cu fugiții din căsnicie.N-a zis nimeni că-i ușor sa fii casătorit.Numai că nu ne naștem nici căsătoriți și nici părinți. Devenim, încet-încet.
Eu una aș introduce în programa de liceu un curs despre statute și roluri în casnicia contemporană.Chiar așa! :)))

 =  Raluca, sa fie primit!
Andu Moldovean
[01.Apr.05 18:05]
Zic si eu inca o data, fara suparare, nu te revolta pe patzachina. Eu completez spusele Elenei: as introduce examen de licenta pentru permisul de a fi parinte.
Bobadil.

 =  Andu, Elena
raluca tudor
[01.Apr.05 20:17]
Nu m-as revolta daca n-as fi mama. Dar sunt si mi-am obtinut permisul de a fi parinte cu greu, dar cu drag. Si mai stiu oameni care vor sas-l obtina si nu mai au cum. Asa ca...

 =  Iubirea e un lucru maaare...
Carmen Botosaru
[09.Apr.05 11:16]
Subiectul textului tau, Raluca, intr-adevar, infierbanta. Adevarul este, pentru fiecare dintre noi, altul.
Dezbaterea ar fi fara sfarsit, cred, parerile ar fi de toate culorile si nuantele.
Morala, una singura. :)

 =  Mai bine sa mor virgina / decat s-ajung patzachina:)))
Lory Cristea
[20.Apr.05 16:23]
Desi l-ai incadrat la personale, textul tau, dupa parerea mea, ar putea foarte bine sa fie incadrat si la proza, imi place foarte mult sa te citesc...pe patachina , te cred si eu ca ti-or fi sarit ,,capacele``, dar priveste si tu in jur: asa-i ca sunt cam multe?...si ce e cel mai curios:))), majoritatea barbatilor sunt nebuni exact dupa genul asta de...femeie:)
cu drag - Lory

 =  Lory, cu drag
raluca tudor
[02.Oct.05 19:06]
Lory, iti multumesc ca ma citesc. Cred ca esti printre putinii curajosi...Asa e, ai dreptate, majoritatea barbatilor adora patachinele astea, dar asta nu ii face mai putin prosti si nici pe ele mai bune... Voi incerca sa-i feresc de ele, cat voi trai, tocmai fiindca n-am acceptat niciodata sa fiu una dintre ele. Sau sunt invidioasa eu pe ele ca n-amm putut...!?

 =  curbele si starea
Sandra Hanna Segal
[22.Apr.05 00:35]
Cum vezi, "curajosii" nu sunt asa putini... Un text care compenseaza lipsa diacriticelor :)
Nu voi reitera concluziile precedentilor (totusi, responsabilitatea se imparte in doi: nici specii parazite fara paraziti si nici invers)... Voi zice doar ca "baietoi" e un termen care nu rimeaza cu fasoane, fitze, figuri si dependenta. Poate dorea sa semnifice absenta acelor curbe :) si nu o stare de spirit.

 =  Mulumesc de trecere
raluca tudor
[22.Apr.05 13:05]
Diacriticele sunt o problema, dar ma straduiesc sa o rezolv. Da, baietoi inseamna lipsa curbelor, a zambetului, a genelor si a frumosului in general, care nu e neaparat conditionat de calitatea de miss.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !