Comentariile membrilor:

 =  ramasite autentice
o poezie superba in care tu, Andrei, esti curajos si spui tot ce ai pe suflet prin constructii deosebite. gasesc profunzime si un fel al tau de a scrie, ai o amprenta pe care ti-o recunoasc fara lupa. Poezia ta se dilata cu timpul, dar nu-ti da impresia ca te "joci" de-a cuvintele. Ai ceva de spus in fiecare vers si sunt stari, stari deosebite pe care le surprinzi corect fara sa trisezi. textul se leaga bine la nivel imagistic si e foarte important ca inceputul are contact direct cu sfarsitul, nu sunt rupte unul de celalat.
Felicitari pentru poezia reusita:)
mai trec
Costin

 =  vremuri matinale/muzicale
Andrei Gheorghe
[21.Apr.05 09:03]
'mneata costin, nu mi-am inchipuit ca un text de-al meu ar putea fi comentat la orele 6 dimineata, ori te aflii pe alt merdian, ori ai regim special de viata si dorinta, ca sa zic asa. iti multumesc pentru aprecieri si ma bucur ca imi citesti textele chiar si la vremuri atat de matinale/ muzicale, in fiecare text, in fiecare vers.

 =  falco...
Bianca Iulia Goean
[21.Apr.05 11:48]
Andrei, citind poezia asta am auzit undeva in fundal "Jeany" , Falco, si obsesiv ploaie si obsesiv fiecare amanunt intr-o clipa prin care trec toate clipele "back-forward", "back-forward". Si, asa cum ascultam pe vremuri Jeany de-mai-multe-ori de la capat, m-am trezit parcurgand poezia ta din toate partile de mai multe ori, si descoperind fiecare cuvant ca pe o clipa.
Iti invidiez modul in care spui fiecare traire, fara sa spui de fapt nici un cuvant despre tine. frumos.

 =  de-mai-multe-ori-de-la-capat
Andrei Gheorghe
[21.Apr.05 12:27]
de-mai-multe-ori-de-la-capat, de cate ori este nevoie ca sa asculti un sunet, daca ai observat ploaia incepe de cate ori e nevoie si din toate partile:) iti multumesc ca ai descoperit fiecare cuvant si mi-ai lasat un semn; spun fiecare traire fara sa spun de fapt nici un cuvant despre mine?, nu stiu sau am sa pretind ca nu stiu nici daca scriu pentru mine sau nu, in fiecare ploaie care incepe si se sfarseste, dar cred totusi ca nu...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !