Comentariile membrilor:

 =  Felicitari!
Gârda Petru Ioan
[05.Jun.09 17:34]
Preferatele mele: 2,3,5,6. 6 e foarte... vizuala!

 =  Excelente!
Atropa Belladona
[05.Jun.09 17:37]
Felicitari pentru rezultatele de la Sibiu. Excelente epigrame!

 =  Superepigrame!
Chitul Grigore
[05.Jun.09 18:31]
In afara,poate, de prima,dupa parerea mea,epigramele sunt didactice,adica pot fi citate, ca exemple,la un eventual curs unde se invata cum trebuie scrisa o epigrama.Felicitari!

 =  Toate bune !
Dan Norea
[05.Jun.09 19:31]
Felicitări pentru locul I, binemeritat !

Toate poantele mi se par foarte bune, cu un plus pentru 2, 3 si 6. Aș cârcoti un pic la ritmul de la epigrama nr. 2, cu EBA, versul 3. Care, după mine, are poanta cea mai tare și ar fi păcat să aibă o cât de mică imperfecțiune.

Mă pot mândri că am o epigramă asemănătoare cu a locului I, pe care n-am trimis-o la Sibiu pentru că era mai veche. Am scris-o mai intai pentru Gura Humorului 2008, apoi am postat-o pe agonia, iar acum văd că a apărut pe copertă în Revista Epigrama nr. 48.

Alegeri europarlamentare

Să candideze-ar fi ei mulți
Dar sunt aleși doar cei mai culți,
Căci la Bruxelles, se știe bine,
Se sforăie în limbi străine.

Nu vreau să fiu înțeles greșit, sunt convins că e o coincidență. Dar am vrut să fixez momentul, pentru că memoria e perisabilă și peste un an-doi s-ar putea ca celebritatea să conteze mai mult decât cronologia.

Încă o dată felicitări și la mai multe !

 =  Se întâmplă si la case mai mari
nicolae bunduri
[05.Jun.09 20:12]
Domnule Norea,
Cu siguranță e o coincidență. V-am citit epigrama pe data de 3 iunie 2009 în revista EPIGRAMA (Atunci o primisem) iar eu am trimis la Sibiu la mijlocul lunii Mai.Nu vreau să mă scuz dar fug de similitudini ca dracu de tămâie. Când o temă este generoasă se poate întâmpla ca 2 sau mai mulți să pice pe aceeași idee. Si la 6 din 49 mai sunt câte 2 cu aceleași numere dar la un concurs, totuși, limitat.Cât privește postarea pe Agonia ... am prostul obicei de a nu intra pe la colegi . Vă garantez că e o asemănare si nu m-as mira ca în banca de epigrame din concurs sa mai fie ideea asta, altfel formulată.Oricum, bine că avem idei.
Cu respect, Nae Bunduri
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !