Comentariile membrilor:

 =  Ehe
Liviu-Ioan Muresan
[26.Jun.09 18:49]
la frumoasa cu minijupă se moare ca la accident. Poate ea însăși e accidentală. O idee transpusă poetic, o idee care mi-a făcut plăcere.
LIM.

 =  accidentalul!!
Plopeanu Petrache
[26.Jun.09 20:51]
Intersectare dinamică a planurilor poemului, fiecare plan fiind legat de cei trei, dar elementul comun fiind frumoasa. Nimic nu se obține fără a da ceva în schimb! Oare a dărui, chiar și sufletul - sufletul îl dăruim la final sau ne este luat? - nu este un accident? Și dacă este un accident, oare cum ar arăta starea normală? Un poem care mi-a pus probleme de conștiință a receptării accidentalului!!
Cu stimă
PP

 =  margareta & margareta
Vad Guzun
[27.Jun.09 21:53]
Recunosc printre rânduri mâna iluzionistului Woland, subiectul ar putea trece drept o farsă ticluită cu măiestrie de domnul Bulgakov. În orice caz, este un amestec de fabulă, mistic și tragism. Se știa că accidentul se va produce la șase fix, înainte ca femeia cu vânătăi sub ochi și frumoasa în minijupă să se întâlnească.

Dedublarea este cheia scamatoriei puse la cale cu prețul unei monede (doar)- cele două umbre ale femeii fericite sunt despărțite de țâncul care se repede să treacă strada, limuzina este lovită de o altă limuzină. Subtitlul ”două femei” este complice, își propune să împrăștie cele două umbre care ascund o singură femeie, fericită, potrivit declarației autorului.

Un exemplu de poezie perfectă (studenții de la criminologie vor întreba dacă există așa ceva), fără martori. Felicitări!

 =  Re LIM Petrache
Tamara Zub
[01.Jul.09 15:01]
Liviu-Ioan, Petrache,
va multumesc penrtru că ați remarcat acest text care a rămas aproape fără martori, vă promit să mai revin la teme criminalistice.

O vară cât mai frumoasa,
tama

 =  Re Vadim Guzun
Tamara Zub
[02.Jul.09 17:15]
Vadim,
prima dată aud de la tine că o poezie perfectă ar putea fi comparată cu o crimă perfectă sau invers. Original comentariul tău și desigur, elogios, fapt pentru care îți mulțumesc mult!
Cu emoție, tama
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !