Comentariile membrilor:

 =  jn
medeea iancu
[02.Jul.09 14:54]
imi place mult retrairea si cautarea asta, un pic tragi-comica, asta-i plusul cel mare; ai mici scapari, acolo nu as fi pus guma lipita pe cap, si finalul, ultimele doua versuri le-as reformula.
in rest, e ok.

 =  prezentul alaturi de trecut
Carmen Duvalma
[02.Jul.09 15:05]
O poezie a cotidianului, in care coexista prezentul alaturi de trecut, cu detalii-amintiri dintr-o copilarie indepartata, aduse dureros in prezentul maturitatii. Dana, daca scrii fara semne de punctuatie, atunci incearca sa fii consecventa, trebuie sa decizi pentru sau impotriva...
Cu prietenie, Carmen

 =  da
ștefan ciobanu
[02.Jul.09 15:09]
parca finalul este putin tras de guma. dar miezul poeziei este bun, si asta pentru ca am facut si eu asa (adica am google o prietena si nimic, se pare ca nu este bun google asta).
oricum frumos

 =  ms
dana catona
[03.Jul.09 16:17]
stefan, e tras de guma sfirsitul, e cert... vad ca si medeea zice la fel. ideea era un fel de abandonare stupida.
carmen, am eliminat semnele de punctuatie, e mai bine:)

multumesc pentru comentarii.

 =  .
Laurențiu Ion
[03.Jul.09 16:43]
singurul lucru pe care-l apreciez la scriitura ta e lipsa dogmelor de orice fel și a etalării unor frustrări(pe care, de altfel, le avem cu toții). e un fel de reeducare a emoțiilor, însă adeseori există riscul ca textul tău să se prezinte ca un corp gol, fără vlagă - adică tu faci niște constatări, genul notelor din registre, să zicem. genul ăsta de poezie aparține unui teritoriu destul de umblat și after rămâi exact cu nimic.
ar mai merge câteva inserturi, însă doar ca schele, la bază nu mai ai ce lucra. cumva să se consolideze ideea. e mișto însă antepenultima strofă!

+ dana & johanna
Rodica Vasilescu
[09.Oct.12 17:25]
mi-a placut aceasta relatare simpla, nostalgica, neaglomerata de elemente abstracte si metafore cu caracter bombastic. autoarea scrie foarte dinamic si e de apreciat faptul ca nu cade in ispita sensibilizarii textului prin fel si fel de expresii aromate. as adauga faptul ca intreaga cheie a acestui poem se afla in ultimele 4 versuri. vreau sa mai citesc genul asta de texte scrise lejer, firesc. cu conditia insa ca autoarea sa evite sa se repete foarte mult ( deseori tipul asta de cotidian, in momentul in care "merge", incepe sa se repete ).


si totusi pe unde vine strada aia in timisoara? poate trec intr-o zi pe acolo :)

 =  pe gustul meu de chew-gum
Anni- Lorei Mainka
[05.Aug.09 00:35]
uite ca mai sunt si altii care se tot preumbla prin copilarie
si ce frumos o faci!!!!

 =  ola ! ola
Alina Manole
[05.Aug.09 01:24]
Mi-a plăcut ideea, dar păcat că se termină așa repede. M-am gândit că totuși e un episod pilot. Johanna e un bun titlu de volum sau cel puțin o bună parte din el. Finalul desigur că e nașpa, parcă ești în media și ai voie să zici doar Rbit și Ola-Ola. :)

 =  completare
Alina Manole
[05.Aug.09 01:26]
Că Oca Ola sună ca drq :)).

Oricum, bun venit și pe aici.

 =  strada de gumă
dana catona
[05.Aug.09 10:34]
e interesant cum se împart parerile: unii spun că sfîrșitul e tras de gumă, altora le place. eu mă împart între ambele variante: uneori îmi place, uneori nu.
claudiu, strada asta din timișoara e foarte aproape de locul în care sînt eu acum:)
anni-lorei și alina, vă mulțumesc pentru lectură și comment, și mai treceti pe aici!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !