Comentariile membrilor:

 =  Remus-Eduard Stefan
Ottilia Ardeleanu
[24.Oct.09 21:25]
Original acest text!
Mi-a placut ideea, mai ales ca in copilarie scrisesem si eu un science fiction in care spuneam ca omul se va intoarce la maimuta.
Din tot ce s-ar putea intimpla daca s-ar da ceasul inapoi, trecerea in sens invers, de la batrinete la tinerete ar fi un lucru bun, restul ar fi terifiant.
Numai bine, Ottilia Ardeleanu

 =  Reântoarcera în timp
Rosca Florin
[27.Oct.09 11:29]
Da, mi-a plăcut, povestirea este cursivă, finalul poate ar trebui un pic revizuit, readuce prea brusc cititorul la realitate.

 =  O alegorie aproape reușită...
Anton Vasile
[27.Oct.09 14:11]
În țara aceea unde există ,,un meșter’’ abrutizat de putere, acesta poate fabrica un ceas unde toate merg spre înapoi, spre un infantilism absurd; administrarea țării devine o joacă de copii, cu conflicte , împăcări, un teatru de păpușari, un circ în care alegătorul este mereu August Prostul. Din cauză infantilizării guvernaților, tanti Niculina nu mai are ce pune pe masă de Crăciun, fiindcă din cauza crizei, porcii pe care i-a crescut s-au metamorfozat subit în niște godaci de lapte, iar găinile în pui de o zi. La sfârșit te-ai grăbit însă și ai ieșit din alegorie vorbind despre ,,democrații convinși fiind acum ticăloși și niște dictatori.'' Ar fi trebuit poate să spui povestea meșterului până la capăt și să arăți sfârșitul lui ,,apoteotic''. Când, în fruntea unei democrații ajunge un instinctual,,un meșter '' care întoarce timpul pe dos, el poate întoarce și lumea pe dos.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !