Comentariile membrilor:

 =  'Neața bună!
Mișu Petrescu
[01.Nov.09 09:20]
Ce faci, stimabile Nelu? Până acum scriai cu pana (adică ușor). Acum scrii cu
"plumbul"?! În călătoria ta în timp ai ajuns cu un secol în urmă. Dincolo de glumă, parodia este faină ți cu tentă de satiră și... omor, sau... umoare, după preferințe. Îmi place că ai reușit să scrii... greu! Așa e duminica dimineața.

Cu prietenie, Mișu

PS. Să ne ferească Domnul de plumbi și... plombe!

 =  'Neața bună, Mișule!
Gârda Petru Ioan
[01.Nov.09 09:34]
De plumbi ne mai ferește Dumnezeu, de plombe, mă-ndoiesc. De fapt, ne ferește după ce scăpăm de ultimul dinte. Cel mai fericit moment din viață, cum spunea Constantin Noica (parcă).

 =  Revin!
Mișu Petrescu
[01.Nov.09 21:30]
Ai fost lovit profund... în plumbul propriu. Deși pare o discuție de offtopic, personal cred că nu este așa. Îmi place parodia! Probabil te afli într-o perioadă de schimbări... dentare. Revin cu niște precizări "tămăduitoare" în legătură cu cacofonia de "dincolo", de la Florian Abel. O scriu aici ca să nu te trimit prin înconjur acolo, la epigramă. Precizez că este, totuși, de evitat o situație de acest fel "prostănac ca el... ", deși nu este o cacofonie tipică, după catalog, morfologică și explicită: "... învecinare de două silabe (din cuvinte alăturate) care pot compune un cuvânt cu tentă vulgară, sau obositoare, deranjantă -în ultimă instanță, fără aspect Eufonic, deci armonic, plăcut... " Aspectul se referă și la morfologie și la fonetică. De unde rezultă că și tu ai ceva dreptate.
Cu prietenie, Mișu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !