Comentariile membrilor:

 =  Gizăs
Monica Manolachi
[24.Dec.09 22:01]
Curată exegeză, nu altceva. M-am chinuit un pic să citesc strofa a șaptea. E acolo un patos care nu reiese imediat, dată fiind lipsa semnelor de punctuație.

Este un "să fi" în strofa a opta, căruia i-ar mai trebui un i.

Mai trec pe aici.

 =  Monica diăr
George Asztalos
[24.Dec.09 22:37]
ești pusă serios pe comentarii cum văd mersi fain pentru semnul amical de lectură o să și corectez cînd voi fi cu doi de i mai treaz pînă una-alta să fi iubită cu un singur i balșoi și sănătos asta îți doersc și Gizăs e un tip cool să ști am vb. cu el și crede că esh o tipă ok n-are probleme cu tine so keep up ză gud uorc și vezi să fi iubită de să nu te vezi!

 =  mie mi-ar placea
Iakab Cornelia Claudia
[25.Dec.09 04:50]
stii ce am auzit: magdalena era gizas!!!!!!!!!!

atunci ar fi de inteles multe din trasaturile descrise. barbatii nu sunt asa pasnici tata, nici nu citesc gandurile, nici nu mangaie.

 =  Claudia
George Asztalos
[25.Dec.09 11:42]
e un complex tipic freudian la tine: l-ash omorî pe tati și ash face dragoste cu mami...:)) io-te că nu e deloc exclus ca masculul să fie blînd și să mîngîie deși răspunsul la faptele lui Gizăs au fost cruciade peste cruciade morți și răniți și alte crucificări roman-tice...:) treaba cu Magdalena e doar wishfull thinking. iar meritul ei e acela al conștiinței și spiritualității redobîndite. un fel de altfel de reînviere...:) mersi pentru semnul entuziast și amical de lectură Claudia! ai grijă să te sărbătorească numai bucuria!

 =  cica era mielusica si dragalasa
Iakab Cornelia Claudia
[25.Dec.09 11:56]
mi-a zis cineva ca au incercat sa o omoare spritual pe mami ca sa faca dragoste cu tati, dar el nu vroia asa ca l-au omorat pe el de ciuda pe ea.

 =  fain
Liviu-Ioan Muresan
[25.Dec.09 12:06]
l-am recitit. Cred că gizăs se putea scrir Iisus. Nu cred că ar fi fost blasfemie. Oricum, se poate vorbi mult despre asta. Dar gîndurile sînt sincere, bine punctate.
Crăciun fericit!
LIM.

 =  re:
George Asztalos
[25.Dec.09 12:33]
Claudia: brrr...intrăm la telenovele deja la mania conspirației. tre' să punem mîna pe mitralieră să-i pușcăm pe toți...:))
Liviu: realmente e mult de discutat dar cu Gizăs-femeie chiar că o lălăim la telenovele. deocamdată suntem la Isus-băiețel, născut de fecioara Maria. și autor de fapte, ulterior, nu vorbe. mersi fain de popas Liviu. un Crăciun tandru și delicios și pentru tine...:)

 =  ba poate nu mitraliera ci refuz ai avea. condus de feminin???
Iakab Cornelia Claudia
[25.Dec.09 19:45]
ca era baietel sau fetita nu schimba cum percepi tu acel spirit inconstient, constiinta de sine a sufletului sa zicem. unul din firele pe care se dezvolta natura. cand te afli in fata unui copil iti pare important ca e baiat ori fetita, poate doar pt perversi conteaza sufleteste./
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !