Comentariile membrilor:

 =  Hai, prinde-mă.
Vinca Ion
[27.Feb.10 15:57]
Cred că e la nesatisfăcătoare pentru că la versul al zecelea lipsește un spațiu .
Hai, prinde-mă....

 =  nedumerire
Adriana Neacșu
[27.Feb.10 16:30]
Sunt de puțin timp pe acest sie, nu știu prea bine cum merg lucrurile pe aici.
Eu credeam că selectarea se face pe criterii strict creative, am văzut afișate poezii cu greșeli mult mai grave decât lipsa unui spațiu. Chiar nu înțeleg.

 =  tot la început sunt și eu
Vinca Ion
[27.Feb.10 17:28]
Sunt niște condiții puse de cineva.
Se folosesc diacriticele, nu se pun spații după semnele de punctuație, etc.
Nici mie nu mi s-au explicat prea multe. Eu aș fi pus altă atenționare. De exemplu Eroare de punctuație, de ortografie, etc.
Corectați eventualele erori și vedeți ce se întâmplă.
Vă urez succes.

 =  .
nica mădălina
[27.Feb.10 17:34]
nu-s condiții puse sau impuse de cineva. scrierea cu diacritice e doar firească, având în vedere faptul că limba română așa este clădită ea. de aceea regulamentul site-ului, pe care vă invit să-l lecturați, vorbește despre scrierea cu diacritice. pe care, de altfel, o și folosiți, iată.

cât despre spațiere, dacă e eroare de tastare, o puteți corija prin opțiunea corectare text. se lasă spațiu după semnele de punctuație, și nu înainte.

cât despre ceea ce numiți afișare, textul dvs. este "afișat", numai că nu pe prima pagină, întrucât valoarea sa, fiind slabă, i-a câștigat clasarea la secțiunea atelier. aceasta înseamnă că textul poate și este de dorit să fie îmbunătățit.

așadar, prezența textului dvs. la atelier nu se datorează eventualelor erori de tastare, ci de conținutul și construcția sa ca text.

 =  err
nica mădălina
[27.Feb.10 17:36]
iată, am pățit-o și eu cu redactarea. și anume, a se citi "conținutului și construcției...", și nu "de conținutul...", așa cum am tastat.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !