Comentariile membrilor:

 =  "Reverența spânzuratului&Plantația de cuie"
Alexandru Gheție
[14.Mar.10 18:28]
interesanta analiza, documentata si solida. Am introdus si eu niste texte ale lui tonegaru la biblioteca, nu ar strica sa apara si cele doua poezii. Intr-adevar, tonegaru este un poet de avangarda care, intr-un singur vers poate straluci si imediat poate cadea in banal. este un poet al contrastelor, totusi, are niste poezii care ar necesita mult mai multa atentie din partea criticii... Ma bucur ca ai tratat acest subiect, ma rog, ca ai ales acest poet. cu placerea lecturii,
numai bine,
alex

 =  despre doamne si vapoare dinspre Indii
Anni- Lorei Mainka
[14.Mar.10 18:41]
nu stiam de acest poet...analizele tale imi ajuta mult sa imi clatesc si scutur cunostintele literare, limbajul si sa ma refac dupa spoielile de o clipa care pina la urma tot obosesc!

 =  Nu știu dacă am sau nu dreptate să-l judec pe Tonel
Dragoș Vișan
[14.Mar.10 18:56]
Sunt obligat de conștiința mea lectorială să vorbesc despre toți poeții albatrosiști. Vă mulțumesc pentru zăbovire. Nu știu dacă am sau nu dreptate, vorba cântecului, "Eminescu să mă judece" - pentru că el este un drept între popoare și poate emite deja judecăți de valoare despre modul cum exercităm actul critic asupra altor poeți români.

+ părere
Liviu Nanu
[14.Mar.10 20:52]
Toată stima pentru acest poet, intrat prea repede și pe nedrept într-un con de umbră. Toată stima și pentru efortul dumneavoastră de a scrie aceste două comentarii la poemele sale, și prin aceasta, de a-l aduce din nou în prim plan.

 =  d-lui Liviu Nanu
Dragoș Vișan
[14.Mar.10 21:49]
Mulțumesc. Nu meritam. Scrisesem la reprezeală rândurile despre Tonel (că omul era înalt, iar apoi a ajuns un schelet, după pușcărie) ca să fac un studiu mai amplu. Nu-mi prea vine, e greu! Dar atenția d-stră mă bucură nespus. S-aveți o săptămână reușită!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !