Comentariile membrilor:

 =  .
nica mădălina
[12.Jun.10 12:42]
deși în anumite paragrafe are un ton grăbit. deși frazele ample din final ar fi meritat sparte și mers mai insistent și mai departe de atât.
deși, deci, ar fi meritat mai multă carne pe os, cu aceeași grijă să nu fie doar grăsime camuflată.

dar... pentru că denunță, fără pretenția redescoperirii cuiului, un cui în jurul căruia s-a tot făcut roată și, cu toate acestea, s-a bătut pasul pe loc. =  parere
Mihai Robea
[13.Jun.10 22:55]
la un moment dat chiar am avut un zambet...nu inteleg de ce 'douamiismul', ce-o mai fi si asta, ar trebui sa umple stadioane, ...si ma gandeam ca poate saptezecismul, optzecismul si nouazecismul reunit le-a umplut, ..eu cred ca nu este vorba ca tineretul refuza poezia douamiista, etc, ..pur si simplu nu prea este interesat de acei autori care nu spun mare lucru, am probleme cu incadrarile astea, ma rog, ...parca ar fi Regimentul 3 Mucaliti, Regimentul 4 Hopliti, ...iar criticii comandanti dă regimente/garnizoane, lucrul asta se intampla cand o poezie este slaba, anemica, oportunista.
Nu e tocmai corect modul asta de a 'vedea' lucrurile, cu ocaua mica nu e bine la drum de seara, pai celalalt de care 'partidul a avut grija' era Nichita, despre celelalte..lucrurile pot fi privite diferentiat, de la caz la caz, e vorba de drame personale, de multe.
Cel mai cuminte, mai ales cand e vorba de literatura, ar fi sa ne plecam in fata evidentei, dincolo de umori..simpatii/ antipatii, rumori..
"poetii isi vor indeplini nevoie de fronda"..suna cam ciudat
Ma rog, este libertate, fiecare scrie ce vrea, ce gandeste sau nu.

 =  erată
Mihai Robea
[17.Jun.10 18:13]
~nevoia de frondă

cum parerile noastre sunt(de multe ori) in constructie, sa speram ca nevoia de moderatie si realismul vor prevala.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !