Comentariile membrilor:

 =  Bat clopotele
Petrica Viorica
[17.Jul.10 11:59]
Încep cu titlul, cum o fac deseori. Nu voi da definițiile din dex pentru empatie, dar sper că cine va citi poezia va înțelege din titlul ales că ar trebui să ne dea de gândit de ce "buricele degetelor" au devenit atât de importante și apar atât de des în unele texte. Aici și oriunde apar creațiile d-lui Mureșan, identificarea afectivă cu realitățile vieții mi se pare umană, inteligentă și rafinată. Îmi permit să fac această afirmație pentru că am citit suficient de mult și aici și pe alte site-uri, textele sale. Aceasta e o poezie care "ne îmbogățește" și pe noi cu o stare de bună dispoziție, stare pe care de câteva zile n-am mai avut-o. Necazul este că fiecare se "hrănește" cum poate, importantă e percepția celorlalți în ceea ce ne privește. Șobolani, veverițe... oameni dornici de a se autodepăși, chiar dacă intelectul nu-i ajută. Finalul este magistral, cu astfel transpuneri în viața eroilor săi, poetul nostru s-a îmbogățit, are din ce în ce mai mulți cititori.
 =  Petrica Viorica
Liviu-Ioan Muresan
[17.Jul.10 12:51]
Doamna Viorica, interesul pe care îl manifestați față de poeziile mele e de-a dreptul măgulitor. Mai cu seamă că intrați cu ușurință în profunzimea poeziei și descoperiți nuanțele cele mai subtile. Vă mulțumesc.

 =  așa m-am îmbogățit! LIM,
Ottilia Ardeleanu
[17.Jul.10 16:54]
este extraordinar pentru omul care se simte îmbogățit prin afect, transpunere, transmitere, conexiuni.
iată ce caută poetul. el nu are nevoie de alte averi. bogăția lui este un zâmbet, o mână întinsă într-ajutor, o mângâiere oricât de măruntă.

știi ceva, toți avem nevoie de prieteni. sentimentul nu poate fi decât reciproc.
prin urmare, dăruim ca să avem noi înșine. nu trebuie să omitem acest aspect.

pornirea în a explica toate aceste trăiri, se face chițăind (“ronțăind ghindă”) din mouse (m-a amuzat, dar e foarte adevărat, în zilele noastre)

Ottilia Ardeleanu


 =  Da,
Liviu-Ioan Muresan
[17.Jul.10 21:47]
o trecere cu nivel de expertiză. Vă mulțumesc.
LIM.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !