Comentariile membrilor:

 =  Vali Slavu:
Ottilia Ardeleanu
[22.Aug.10 16:14]
Vali dragă, agenda va fi foarte încărcată, după câte observ. Este bine că faci cunoscut un astfel de eveniment. Educația, școala trebuie să se afle, mereu, în primele rânduri. Succes!

Te aștept cu mare drag,

Ottilia

 =  Ottilia Ardeleanu,
Vali Slavu
[23.Aug.10 06:25]
Având experiența anului trecut, știu că va fi un program încărcat. Așa este, educația, școala ar trebui să stea în primele rânduri, dar, din păcate, pentru guvernanții noștri, nu par a fi domenii importante.
De data aceasta, nu mă voi mulțumi cu rolul de participant cuminte, sunt pregătită să ridic o problemă arzătoare: calitatea textelor literare incluse în manualele școlare. Am pregătit chiar și un eseu pe care îl voi citi.
Abia aștept să ne vedem!
Vali

 =  Felicitări și așteptăm amănunte!
Dragoș Vișan
[23.Aug.10 10:46]
Pot veni și profesori, nu? Să nu înțeleagă unii că numai învățători... Cred că accesul e liber, dacă n-o fi limitat.
Interesantă prezența celor din Rep. Moldova. Și punctul lor de vedere. Și cărțile în română de pe vremea Imperiului țarist, ori cele ediate în Tiraspol, pe timpul Regatului României.
Pe 26 august și eu sosesc în Constanța, din București, unde m-am retitularizat după concursul național al acestei veri. Sunt până la 1 sept. încă profesor constănțean. Pot participa la congres.

 =  Re- Felicitări și așteptăm amănunte!
Vali Slavu
[23.Aug.10 11:48]
Din informațiile primite pe mail de la domnul Dolha, am înțeles că, așa cum era de așteptat, delegația cea mai numeroasă va fi a județului Constanța. Nu știu dacă se mai fac înscrieri. Știrile de ultimă oră anunțau că ar fi alte patru județe cu o participare scăzută și se făcea apel în vederea cooptării cadrelor din județele respective. Chiar dacă este un eveniment organizat sub egida Asociației Generale a Învățătorilor din România, vor participa și educatoare, profesori, inspectori școalari. Sper să poți participa.
Felicitări pentru (re)titularizare!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !