Comentariile membrilor:

 =  Felicitări!
Gârda Petru Ioan
[05.Oct.10 21:45]
Două observații: ai scris "vor știi" din grabă, desigur și ai înghesuit "previziunea" în patru silabe.
Altfel, poezii simpatice. Mai mult iubesc "Trădarea".La mai mare! Eu le pun mâine că azi parcă nu merge prea bine site-ul.

 =  Da
Dan Norea
[05.Oct.10 21:49]
Prima mi se pare excelentă. Probabil cu ea ai luat premiu. Îmbină frumos falsul lirism cu umorul, iar poantele strecurate sunt delicioase. Nici a doua nu te face de rușine, dar tema e cam învechită.

Vezi că ai două typo. În versul 11 din primul sonet, "vor știi" trebuie să aibă un singur "i", la viitor se folosește infinitivul. Iar în versul 11 din al doilea, trebuie "sperjur".
În plus, "previziunea", după mine, se desparte pre-vi-zi-u-ne. Și atunci se dă ritmul peste cap. Habar n-am dacă în cazul ăsta se poate aplica o licență poetică.


 =  Asa este
Chitul Grigore
[05.Oct.10 22:00]
Nelu si Dan, multumesc pentru observatii. Am corectat unde s-a putut. Graba strica treaba mereu !

 =  te-ai umplut de glorie și lovele
Laurențiu Orășanu
[06.Oct.10 09:39]
Grupaj foarte bun, categoric de premiu.
Vezi comentariul meu la GPI: nu știu cum a punctat juriul tușeele tale ludice - după părerea și gustul meu, puțin cam îngroșate: lovele, murdărit pe creștet de o cioară, hodorogit. Spun asta pentru că, la fel ca GPI, ai mers pe registrul liric în prima, și combinat liric-umoristic în a doua; astfel de tușee umoristice trebuie încadrate cu grijă în registrul asumat, spre a nu deveni stridențe.

Calimero
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !