Comentariile membrilor:

 =  dreptul de a visa pe care nu ni-l poate lua nimeni!
Ottilia Ardeleanu
[11.Oct.10 13:12]
Felicitări domnului Emil Iliescu pentru carte. mi-ar plăcea să intru în posesia ei. scriitura dumnealui se remarcă, în general spun, prin vioiciune, artă de a mânui cuvinte, personaje, cadre, stări. impresionează prin măiestria de a folosi mijloace stilistice, de a alege figuri umane și locuri, de a descrie fapte și caractere, de a trece de la o scenă la alta, și, prin acestea, de a captiva cititorul.

Felicitări, de asemenea, domului Comșia pentru faptul de a ne fi prezentat această apariție editorială.

Ottilia Ardeleanu

+ părere
Liviu Nanu
[11.Oct.10 13:56]
Și eu îmi doresc acest volum, Emil Iliescu este unul dintre prozatorii mei preferați de pe agonia. Deocamdată, pînă îl voi găsi prin librării, îl voi citi de la Liviu Comșia, căruia îi mulțumesc pentru aceste note de lectură.
Felicitări, Emil!

 =  liviu nanu-felicitari
Nache Mamier Angela
[11.Oct.10 14:18]
articol cuprinzator,la obiect si care îmi ofera bucuria de a felicita autorul,domnul iliescu, cu ocazia aparitiei cartii sale
coperta e deliciosa,mai ales ca pisica mea (chaussette) este identica
la englezi pisica neagra poarta noroc!
asa sa fie !

 =  er-rectificare -liviu comsia
Nache Mamier Angela
[11.Oct.10 14:20]
scuze stimate liviu comsia
graba strica treaba!
eroarea este umana

 =  o recenzie pe merit
Anni- Lorei Mainka
[11.Oct.10 14:41]
buna carte, talentele nu se pot pierde , nici macar pe agonia , pina la urma vremea cerne bine, egal cum o vedem noi de jos in sus......

va felicit - merci de articol, altfel cum sa aflii cum si cind si cine apare Unde!

 =  Un condei aparte în proza contemporană românească
Felicitări, domnule Emil Iliescu pentru apariția cărții și pentru talentul, rigoarea și misterul ce se află în prozele dumneavostră!
Felicitări, domnule Liviu Comșia, pentru prezentarea scurtă și la obiect!
Nu știm cine a realizat coperta, însă pare destul de inspirată.

 =  Mulțumesc acestui site...
Emil Iliescu
[11.Oct.10 18:01]
Mulțumesc, în primul rând, d-lui Liviu Comșia pentru cuvintele frumoase la adresa gândurilor mele așternute pe hârtie! Mulțumesc, apoi, acestui site, fără de care apariția acestei cărți nu ar fi fost posibilă. Cu laudele, sau cu criticile, care întotdeauna m-au ajutat să-mi descopăr tarele epice și să-mi potrivesc pașii cu aceste vremuri și, mai ales, cu tinerele și viguroasele condeie tinere, care însuflețesc acest spațiu virtual. Este greu pentru un om de vârsta mea să răzbată cu armele scrisului prin magma fecundă a generației tinere, care pentru mine a reprezentat întodeauna un etalon și un model de urmat!
Coperta aparține d-lui Cristian Cheșuț și se vrea a fi reprezentarea grafică a simbolurilor din proza "Rusaliile". Pentru cei care doresc, volumul se găsește în București, la librăria Eminescu, la Rolcris și Standul Depozit de carte. De asemenea, el poate fi comandat la adresa - edituralimes@yahoo.com. Cartea are 154 de pagini și costă 15 lei.
Cu prietenie, pentru cei care în comentariile lor au avut bunăvoința să mă felicite! Emil Iliescu

 =  Felicitări!
Ioan Barb
[11.Oct.10 20:01]
Felicitări! Pentru Liviu Cmșia, autorul articolului și pentru Emil Iliescu, autorul cărții.

 =  Felicitări!
Maria-Gabriela Dobrescu
[12.Oct.10 00:18]
Sunt bucuroasă să aflu aici acest semnal editorial și îl felicit pe domnul Comșia pentru inițiativă. cred din suflet că domnul Emil Iliescu merita această prezentare.

Domnule Emil, vă felicit pentru apariția cărții. am avut bucuria să o răsfoiesc și să recitesc texte care mi-au fost foarte dragi la vremea postării lor aici. rămân aceeași cititoare fidelă.

cu prietenie, maria

 =  ...
Silvia Bitere
[12.Oct.10 08:21]
Felicitări, Emil Iliescu. Multe bucurii să-ți aducă apariția acestei cărți. Îți doresc foarte multă sănătate, cât poți tu să duci ca să ne încânți întru scris.

 =  semn
liviu ofileanu
[12.Oct.10 09:00]
Am și comandat cartea.
Felicitări colegului nostru Emil Iliescu pentru volum, pentru premiu, pentru prozele sale! =  Emil Iliescu
tincuta horonceanu bernevic
[12.Oct.10 09:19]
Emil Iliescu, un scriitor care merită toată atenția. Felicitări pentru carte!

Liviu Comșia, mulțumim pentru semnalul editorial.

Multă inspirație în continuare!

tincuța

 =  Pentru Ioan Barb, Maria, Silvia, Liviu și Tincuța...
Emil Iliescu
[12.Oct.10 14:44]
Dragi prieteni, voi ați fost mereu aproape de gândurile și de modestele mele încercări de a îndemna lumea să viseze. Vă mulțumesc din inimă!
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  Deja convinsa….
Adriana Gheorghiu
[15.Oct.10 00:16]

Atita timp cit mesajul cartii “Intre doua lumi” ne duce cu gindul la “visul ca leac al realitatii” sau este o “…invitatie la visare, ca drept fundamental al fiintei umane” , pe calea fantasticului, inseamna ca inca mai avem resurse morale si motive estetice sa sfidam ceea ce sriitorul canadian, Douglas Coupland, prevede viitorului : “Your dream life will increasingly look like Google Street View”. Iar eu cred in cele “doua lumi”, dar mai ales in “ÎNTRE” cele doua lumi.
Fara sa fi citit cartea, sint déjà convinsa de autorul Emil Iliescu, atit de iscusit “prins” de condeiul criticului Liviu Comsia, care, firesc, (si are acest drept) il aseaza pe autor printre scriitori ca Cehov, Mateiu Caragiale, Mircea Eliade, Asimov.
Liviu Comsia numeste cartea “manifest pentru viitor” . Iar aducind in prim plan citate ce contin termini arhaici “caleasca”, “boier”, “conac” ,”haiduc”, “la drumul mare”, chiar si numele de “Costache”, ne face sa credem ca Emil Iliescu vede viitorul in pasul lui normal, in acela de legatura cu trecutul, deci al ragazului, in care povestea se scrie cu ingaduinta si nu in “the acceleration of acceleration”.
Liviu Comsia, trebuie sa fi fost deosebit de impresionat de carte, daca ati reusit, pe calea unui articol electronic, sa stirniti interesul pentru o lectura reala a cartii. Cred ca la fel de recunoscatoare va sint si conceptele eliadesti de “vis”, “mit”, “fantastic”, “timp”….
Urmatorul pas: voi trece pe lista pentru Mos Craciun, cartea lui Emil Iliescu “Intre doua lumi”

 =  Adriana, acribia cu care...
Emil Iliescu
[15.Oct.10 10:15]
Adriana, acribia cu care ai disecat prezentarea d-lui Comșia, îmi întărește ideea că, asemenea mie, mulți alți locuitori ai acestei planete, cuprinsă azi din ce în ce mai mult de platitudinea efemerului, mai încearcă să viseze.
Îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase, izvorâte din inimă!
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  semn de apreciere
Doru Emanuel Iconar
[24.Oct.10 15:21]
Felicitări, domnule Iliescu!

Mă bucur alături de dumneavoastră pentru acest succes, meritat pe deplin, pornit din îndemnul unui copil, care v-a îndrăgit poveștile și aspirațiile maturității ce n-a uitat a visa.
Prezența cărți pe rafturile mele mă onorează. Mulțumesc.

Doru Emanuel

 =  Doruleț, mă bucur...
Emil Iliescu
[24.Oct.10 15:46]
Doruleț, mă bucur că ai pătruns în arealul celor două lumi, în care imaginația mea s-a prins ca într-o plasă de fluturi-cuvinte!
Cu prietenie, Emil Iliescu

 =  *****
Lacatus Daniel
[24.Oct.10 19:57]
Felicit sincer ambii autori. Sper să am ocazia să lecturez și eu volumul. Nu pun la îndoială obiectivitatea domnului Liviu Comsia și sunt convins că volumul merită lecturat.

 =  Lui Lăcătuș Daniel, cu scuzele de rigoare...
Emil Iliescu
[28.Oct.10 23:19]
Daniel, îmi cer scuze pentru întârzierea cu care-ți mulțumesc pentru trecere și semn!
Cu prietenie, Emil Iliescu
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !