Comentariile membrilor:

 =  :)
Alexandru Gheție
[30.Mar.11 03:05]
frumoasă intâlnire, ottilia... chiar am zâmbit și am intrat în text relaxat și curios. Mi-au plăcut dialogurile-monologuri de aici, ai selectat frumos... eu aș spune că în clinica asta, totul este pe invers, sau ar trebui să fie așa, adică medicii să învețe de la pacienții care îi caută... pentru că au ce :)

cu drag,
alex

 =  mă bucur,
Ottilia Ardeleanu
[30.Mar.11 17:32]
Alex, că ești un medic bun. pacienții se vor înghesui să prindă un bon la "Tratamente pentru inimă". :)

succes în activitatea ta și tot mai sus!

Ottilia Ardeleanu

 =  Interesantă și sensibilă
Liviu-Ioan Muresan
[30.Mar.11 18:45]
abordarea, poate un început de poveste. Iată că un eveniment poate naște alte repere și alte genuri literare. De ce nu? Poezia are povestea ei. Nu m-am amuzat, doar m-am întrebat cum e posibil ca unele evenimente fortuite să schimbe percepții și destine. Pentru că asta se întîmplă. Alex s-a amuzat și bine a făcut. Pentru că textul nu îndeamnă doar la meditație(precum în cazul meu), ci și la bună dispoziție. Adică la relaxarea de după eveniment. M-a surprins plăcut această prezentare, mai mult decît cele din lumea reală. (Aici mă consider în virtual). Greșesc?

 =  amicul meu,
Ottilia Ardeleanu
[30.Mar.11 20:39]
uneori, îți vine să spui: ah, ce frumoasă este boala asta de inimă!

mă bucur nespus că faci parte din echipa de medici a clinicii “Tratamente pentru inimă”; nu mă îndoiesc nicio clipă de competența actului tău medical.

cu siguranță este un început de poveste... reală...

mult succes în continuare!

Ottilia Ardeleanu

 =  o clinică pentru bolnavii de dragoste...
Teodor Dume
[03.Apr.11 16:52]
ottilia,
ai făcut un lucru minunat. mie cel puțin nu mi-ar fi venit ideea transounerii acestui efort colectiv într-o poveste reală. da, mult prea reală. de regulă poveștile rămân povești cu fapte ce îmbărbătează și la care aspiră mulți feți frumoși, iar aici este o poveste adevărată, poate singura poveste adevărată scrisă cu sufletul tocmai de către un Om sensibil și adevărat.

mi-a plăcut modul în care ai văzut și construit această clinică.

felicitări ție dar și colegilor mei "medici".

cu multă sinceritate,
teodor dume,


 =  clinica
Ottilia Ardeleanu
[03.Apr.11 20:24]
a fost construită de toți deopotrivă, eu nu am făcut decât să reliefez rolul medicilor în a scrie viața, în a pune inima la locul ei.
mă bucur că am putut face asta pentru voi. o meritați.

Ottilia Ardeleanu

 =  scriitura care curge direct în inimă
Cristina Rusu
[07.Apr.11 18:03]
ai avut o idee tare bună și mie personal îmi place acest fluid cum curge, cuvîntul. observ că ai fost felicitată de colegi și pe merit. felicitări și din partea mea. aștept neapărat să îmi scrii un email căci nu ești de găsit nicăieri.

gînduri bune, bia

 =  Bia,
Ottilia Ardeleanu
[07.Apr.11 19:45]
dar m-ai găsit de mult, fiindcă te afli în inima mea, deja.
mulțumesc pentru prezență.

off... lasă că dau eu de tine!


 =  ...
radu stefanescu
[07.Apr.11 20:04]
"...Mai sunt și lansările de cărți. Toți autorii vor lansări, chiar și cei care nu sunt citiți de nimeni, decât de membrii familiilor lor, și care își publică textele pe bani. America lansează rachete, România lansează cărți. Este plin cerul patriei noastre de volume zburătoare, trimise acolo sus din librării, biblioteci, holuri de teatru, case de cultură, muzee ale literaturii și licee."

(Alex Ștefănescu)

 =  aluzie
Ottilia Ardeleanu
[07.Apr.11 20:56]
fiecare lansează ce poate: unii rachete, nave, bombe, alții idei, publicații, unii invective, dispute, alții... pietre. dacă aș fi fost la baltă acum aș fi lansat și eu una numai așa ca să văd cât de departe ajung cercurile...

aș fi apreciat cu mult mai mult propria impresie, decât un extras din ceea ce susține A.Ș.

pentru mine ești binevenit în pagina aceasta. nu știu ce spun cardiologii.

numai bine,

Ottilia Ardeleanu

 =  Sui - generis...
Vali Slavu
[15.Apr.11 00:13]
Ottilia, am citit această recenzie unică în felul său, încă de când ai postat-o. M-ai impresionat prin ingeniozitate dar și prin capacitatea de selecție a versurilor pe care le-ai îmbinat ca într-un puzzle.
Nu am lăsat atunci un semn, am așteptat să te felicit pentru mărinimia ta (că tot suntem la clinica de cardiologie) astăzi, în ziua a cinsprezecea a lui Prier. Prietenii știu de ce! :)

La mulți ani și la multe bucurii!

 =  Vali,
Ottilia Ardeleanu
[15.Apr.11 18:10]
mulțumesc pentru intervenția ta medicală. "remediile naturiste" propuse de tine: "prieteni de suflet/ suflet de prieteni" dau rezultate.
să știi că m-am obișnuit cu boala aceasta, mărinimia, te asigur că este mult mai suportabilă decât oricare alta. este ca o alergie la meschinărie...

cât despre Prier, doar în al cincisprezecelea fel puteam fi eu. îți mulțumesc pentru că știi de ce :)

Ottilia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !