Comentariile membrilor:

 =  blana de brad
Alexandru Gheție
[15.Apr.11 21:33]
am mai citit textul asta si acum o oră, și acum 2,3... și mă tot întorc aici :). dacă asta ți-ai propus, ai reușit :). apoi nu prea știu, nu sunt în măsură să judec un astfel de experiment, pot doar spune că apreciez orice încercare de a... căuta.
și totuși:
- par prea multe căutări aici și pentru mine nu, nu se leagă...
- cum știu ce scrii, sunt convins că spune multe textul, mai știu și că un autor nu vorbește despre text, și totuși :)...
+ ”blana de brad și deșertăciunea.
nimic mai simplu, nimic mai complicat.
totul rămas între linii.
nu se admit hașuri.
stânga să nu știe ce face dreapta.
păcatul este că știe.” - secvența asta e ok
- sper să nu deranjez cu nedumeririle mele :)

cu prietenie,
alex

 =  Da, "blana de brad"
George Pașa
[15.Apr.11 21:53]
Alex, sigur că experimentul acesta e într-o primă formă. Titlul final va fi, pur și simplu, "dor". Cred că ai înțeles ce este cu "blana de brad"! Și dacă ai înțeles, vezi că totul e într-o "simbioză"/ legătură, prin chiar "blana de brad". O, deșertăciune! "Notele de subsol" sau "rețetele" sunt în relație cu singurul vers al poemului, chiar dacă sunt independente. Poate "comentariile" acelea pot părea înafara subiectului, dar numai pot părea. Oare degeaba am "semnalizat" cu bold primele litere din cuvintele lor?! Comentatorii din text sunt și ei diferiți, caută un răspuns la sensurile sintagmei-vers "blana de brad".
Nu deranjezi deloc, știam că, pe alocuri, textul poate fi incoprehensibil, dar sper că l-am scris pentru vreo sută de ani!

Mulțumesc frumos pentru comentariu!

 =  Corectare
George Pașa
[15.Apr.11 22:01]
"incomprehensibil"
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !