Comentariile membrilor:

 =  Catrene meseriașe...
Gârda Petru Ioan
[19.May.11 18:10]
...parafrazându-l (sau copiindu-l) pe Bitter. Din punctul meu de vedere sunt pe undeva pe sus, dar fără să "lovească" scurt și îndesat. De vină e, probabil, IQ-ul maximal...

 =  Și tu...
Rodean Stefan-Cornel
[10.Dec.18 14:27]
Dane, și tu meriți felicitări pentru că ai reușit 4 catrene onorabile la astfel de teme.
Mie mi se par toate construite îngrijit, cu prozodia foarte bună și cu poante drăguțe, toate cam la același nivel.
Ca o observație, în loc de "Multe vei găsi, minuni, De colinzi prin astă țară:" eu aș fi scris "Vei descoperi minuni, De colinzi prin astă țară:"
Apropo de această epigramă ("Alice în Țara Minunilor"), inițial aș mai fi cârcotit puțin în ideea că la noi în România nu prea avem țestoase (sau, cel puțin nu sunt chiar așa, peste tot, la vedere, "de colinzi prin astă țară"), dar, mai în glumă, mai în serios, tot eu îmi răspund, cu o întrebare: "Da ce, prim-ministru avem?".
Numai bine!
Cornel

 =  Re: Nelu, Cornel
Dan Norea
[20.May.11 22:37]
Nelu, ai dreptate, nu-mi place să lovesc scurt și îndesat. Cred că ăsta e defectul meu major în epigramă. Ca să-mi îmbunătățesc performanțele, ar trebui să iau lecții de box sau de karate.

Cornel, și tu ai dreptate, mergea mai bine "Vei descoperi minuni". Dar cu faptul că în România nu se găsesc țestoase, n-ai dreptate. Acolo nu e vorba de România, ci de Țara minunilor a lui Alice. Numai acolo găsești prim-miniștri buni și țestoase zburătoare.


Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !