Comentariile membrilor:

 =  Aici...
Gârda Petru Ioan
[08.Oct.11 14:43]
...Ar trebui să-l luăm la rost pe Grigore, nu pentru că ar fi știut și nu ne-a spus, ci pentru că nu activează pe tărâm obștesc și ca atare nu e informat :) Altă legătură de-a noastră cu Bistrița nu știu...

 =  Mărul de Aur
Chitul Grigore
[08.Oct.11 19:44]
Pentru ca mi s-a pomenit numele, fac precizarea ca am auzit de desfasurarea Festivalului “Mărul de Aur”, ediția a XXVII-a, 2011, la un post local de televiziune, dar fara sa retin toate detaliile. Nu il cunosc personal pe domnul Alexandru Câțcăuan, organizatorul acestui festival, si in consecinta nu am fost in posesia vreunui anunt pe care sa-l pot transmite catre ceilalti epigramisti. Se pare ca totusi anuntul a ajuns prin unele parti, intrucat, cautand pe Internet rezulatele concursului de epigrama ( au mai fost sectiunea de caricatura si interpretare) le-am gasit publicate in ziarul “Mesagerul de Bistrita-Nasaud” din 08.10.2011 si le reproduc pentru cei care nu le cunosc:
Secțiunea creații în manuscris: Premiul I – Ion Moraru, Galați; Premiul II – Vasile Larco, Iași; Premiul III – Ioan Șiman, Baia Mare și Mihai Sălcuțan, Buzău.
Secțiunea volume publicate: Premiul I – Mihai Haivas, Iași, pentru volumul „Haș’mișuri umoristice” (Editura Rocad Center, 2010); Premiul II – Dorel Mihai Gaftoneanu, Botoșani, pentru volumul „Steaua Nordului, Polaris” (Editura Agata, 2011); Premiul III – Daniel Prigoană, Cluj-Napoca, pentru volumul „Cal troian cu mânere” (Editura Napoca Star, 2011); Mențiuni – Dan Căpruciu, Glați, pentru volumul „Sonatele sonete” (Editura Pax Aura Mundi, 2011) și Ioan Toderașcu, Vaslui, pentru volumul „Submarin pe patru roți” (Editura Pim, 2010).
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !