Comentariile membrilor:

 =  :)
Florin Rotaru
[08.Sep.05 18:50]
Să vedem: Lama - parcă aș avea o idee cine este; cred că și pe DonBang îl recunosc după pornirile sale creștinești; pe tanti Ani, cea iubitoare de odihnă și de mare, am recunoscut-o din prima; chiar și Cămiloiul îmi este oarecum familiar, dar mă tot gândesc și nu ies la nici un rezultat: cine-i, dom'le, Google Earth ăsta, că parcă n-am auzit de el pe site?

 =  Florinului Rotarului
Lory Cristea
[02.Oct.05 19:06]
Loool, de unde te bagași tu repede că o cunoști pe Lama, sau pe DonBag? :P, acu'..nu bag mâna-n foc pentru tanti Ani, da' Cămiloiu' e absolut necunoscut, el trăind suspendat undeva între Jamahiria Arabă Libiană și zona interzisă paștună... no, mai zii ceva!
drag Lory :)

 =  interimara
enache ion
[02.Oct.05 19:06]
Coana Lama, are mai multe locuri de munca? O cam vad peste tot pe unde interesele ma poarta si mai dureros o gramada sau mai bine zis, o turmulita de mielusele isi pling soarta ca a nimerit in tarla pe care dumneaei provizoriu o conduce.Subscriu si eu durerii lor,mieluselele care vor stapani pasunea sant contrate de o capra batrana ce umbla prin maracini.

 =  coana Lama
Lory Cristea
[02.Oct.05 19:06]
coana Lama nu e asa de rea precum ar vrea ea sa para, totul e sa n-o iei prea mult in serios:), multumesc de trecere d-le Enache
Lory

 =  Tanti Ani e aici, la noi, la mare
Laurentiu Babi
[02.Oct.05 19:06]
Salut! Vezi, Lory, domnul Cămiloi e periculos! Nu umbla singură, mai ales după 8 seara. Ești mama lui, tu l-ai creat. Să nu se răzbune!
Cât despre tanti Ani și acum este p-aici pe la mare. Dacă ai vreun mesaj pentru ea, nu ezita să mă rogi să i-l transmit. Laur

 =  Laur cel proFund, multumiri:)
Lory Cristea
[14.Sep.05 10:07]
Dragul meu Laur, daca l-am creat eu, fii sigur ca stiu si cum sa-l educ, numai ca tu esti intr-o micuta confuzie....sau? chiar tu esti dl. Camiloi? daca da, treaba ta, sper sa ai o strategie destul de bine gandita:)...tanti Ani?... cred ca ti s-a parut, ia mai uita-te o data, sa nu fie doar urma ei pe nisip:P, despre mesaje, n-am incredere in posta, prefer mailu`:)))
Lory
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !