Comentariile membrilor:

 =  am citit
Leonard Ancuta
[14.Nov.12 09:41]
pentru ca a fost recomandat. stiu, Eugenia ne pune in atentie texte, iar acest text merita atentie. pentru ca in primul rand eu recomand celor care vor sa scrie sa nu scrie astfel. searbad, pierdut, fara gust. un text de proza trebuie sa se sustina in primul rand prin limbaj apoi prin poveste. acesta da gres si la una si la cealalta. intr-un fel e pacat de fapt are o poveste, numai ca e prost spusa. si mai e ceva ce recomand: suntem in 2012. hai sa nu scriem ca in 1912.

 =  Interesant
Tudose Dragos
[14.Nov.12 18:20]
Mie textul tau chiar mi-a placut si nu am deloc impresia ca e scris ca la 1912. Din contra, pe alocuri este chiar postmodern. De exemplu, chestia cu scrisoarea care e ascunsa intr-o carte si care e scrisa, cu mult timp in urma, de personajul principal si tot lui ii e adresata.
Pe de alta parte, un pic de dreptate are si domnul Leonard Ancuta. Textului ii lipseste un pic de ritm. Cred ca un face lift nu foarte adinc ar face din acest text unul deosebit de interesant. Daca mi se permite o sugestie, cred ca s-ar potrivi niste fraze mai scurte, mai rapide.

 =  Ca mulți alții
Nicolae Diaconescu
[14.Nov.12 22:53]
Am citit doar prima parte a prozei, povestea contesei. În aliniatul următor,deși interesantă ca idee, scrisoarea "ascunsă" pentru a fi citită peste ani chiar de autor, nu se leagă de restul textului. Poate fiindcă e scrisă pe un ton prețios, căutat. Ca să nu mă pierzi de cititor, poate găsești ceva timp să-mi spui în câteva rânduri despre ce e vorba mai departe.

 =  re Nicolae Diaconescu, Dragoș
Ioan Barb
[14.Nov.12 23:22]
N. Diaconescu - este adevărat că textul nu se leagă deoarece face legătura cu alte povestiri cuprinse în noua mea carte ORAȘUL SCUFUNDAT care va vedea lumina tiparului în acestă lună la Ed. "Cenaclul de la Păltiniș", Sibiu. Acest text este pretextul celorlalte povestiri. Așa că povestea continuă în fiecare povestire a cărții.

Dragoș, de acord cu tine. Cred că n-ar fi rău să fac o operație pe text. Aseară, când am terminta de scris la prima mână, nu am rezistat tentației de a-l posta.


Mulțumesc pentru citire,


Ioan
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !