Comentariile membrilor:

+ da
Manuela Macelaru
[08.Feb.13 05:54]
Nu știu dacă textul de mai sus este proză scurtă sau este un fragment dintr-un material mai mare, mă întrebam numai, textul e de sine stătător. Mi se pare că pe undeva este un colac de salvare în mijlocul apei, undeva în aer plutește o circumstanță salvatoare/ speranță/ chiar dacă nu explicit. Atmosfera este redată bine, am simțit tristețea personajelor mai ales din dialogurile scurte, din cuvintele puține, aproape expeditive, care m-au făcut să înțeleg că tristețea nu are prea multe de spus, nu vorbește ci doar atât cât e necesar. Mi-a plăcut și finalul, care lasă loc de întrebări, misterios, al cui apel, cine sună, ar putea fi personajul de care s-a vorbit în text sau poate nu.

 =  Manuela,
Ottilia Ardeleanu
[08.Feb.13 17:13]
mă bucur că ai trăit starea personajelor textului, acesta este un lucru important pentru mine. desigur, această proză ar putea face parte dintr-o poveste mai amplă. rămâne de văzut ce-mi rezervă timpul.

mulțumesc pentru cuvinte și pentru lumină,

Ottilia

 =  Otilia
Lavinia Micula
[09.Feb.13 13:37]
proza te prinde mult mai bine decît poezia. cel puțin, așa se vede din exterior. știu că nevoile tale de a scrie se regăsesc și în una și în cealaltă însă am impresia că în felul acesta ajungi lesne la cititor.

 =  este bine și
Ottilia Ardeleanu
[09.Feb.13 17:09]
cum se vede din exterior, Lavi, mă bucur că ești aici. mulțumesc pentru sinceritatea cuvintelor.

Ottilia
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !