Comentariile membrilor:

 =  Excelent!
Florentina-Loredana Dalian
[13.Feb.13 15:09]
M-a captivat această povestire fantastică, scrisă cu mult talent, m-a ținut în suspans până la final. Mi-am imaginat casa, marea, firele de nisip... Domnule dramaturg, să mai scrieți astfel!
L

 =  Re Eugenia si Lore
Sorin Teodoriu
[13.Feb.13 15:50]
In primul rand ii multumesc Eugeniei pentru recomandarea textului.
Lore, daca ai fost impreuna cu mine in locurile de la Constanta, atunci eu altceva nici ca mai vreau. Misiune reusita. Iti multumesc pentru lectura si semn.

 =  Două părți, una reușită, una ratată
Nicolae Diaconescu
[14.Feb.13 19:42]
Sorine!
Nu prea mă pricep la comentarii, consider însă că trebuie să fiu sincer. Am citit cu mare interes până te-ai apucat să scrii despre liniștea din mijlocul deșertului. Acolo, după câteva rânduri m-ai pierdut de cititor. Am făcut o pauză, mi-am găsit ceva de lucru și am revenit. Aceiași senzație de artificial. Totul mersese așa de bine până acolo! Pe lângă faptul că mă prinsese lectura cu totul, eram foarte curios să aflu, cum tu ca scriitor, vei găsi o rezolvare a misterioasei invitații. Din păcate finalul îl consider eșuat. Nu pot să-ți dau sugestii,...în introspecție nu mai ești tu.

 =  re: Nicu
Sorin Teodoriu
[15.Feb.13 06:17]
Salut, Nicu. Acum ce as putea spune, e vorba de starea fiecaruia atunci cand citeste un text, eu il simt ca un intreg chiar daca pare din doua parti. Nu are rost sa explic cum si de ce asa, pur si simplu a iesit in felul acesta. Iti multumesc pentru vizita si lectura, cine stie, poate urmatorul meu text sa iti placa. Nu stiu care e ala, deci surpriza de ambele parti. Numai bine.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !