Comentariile membrilor:

+ Silviei
Marina Nicolaev
[30.Apr.14 23:56]
...mai sunt atâtea alte călătorii Silvia/ cu dealuri ce vor să îți intre în casă/ și încă nu le știi/ cum stau nerușinat dezgolite de păduri déjà-vu/ un vernisaj exclusiv de magnolii în plină iarnă/ precum l i b e r t a t e a / ca un poem pornit de unul singur la drum / Chișinău-București-Paris.

 =  "tristețe luxuriant colorată"
silvia caloianu
[01.May.14 20:37]
Parca asa mi-ai comentat lucrarile cu dealuri si in seara aceea, cand ti-am vizitat atelierul...
Mi-am amintit ca am textul asta undeva, dupa ce am discutat aseara, dar am uitat sa iti solicit parerea. Ai disparut,iar eu m-am grabit sa postez. Dupa care am realizat ca ar fi trebuit sa reflectez si asupra sensurilor investite de tine.

Altceva. Poate ca suna cate cuiva neplacut penultima strofa, dar asa am gasit eu "carul cu bere" in acea noapte, asta a fost reactia mea: "Hai sa iesim de aici, mai repede, Marina, mai repede! Ce femei sunt astea...?!" Si asa mi-a venit comparatia, pe loc.

Ce bine "m-ai văzut", Marina, "ca într-o pictură de Tonitza"... cel supranumit "interpretul tristețelor luxuriant colorate"!

 =  Spre regret, uneori, doar atât mai putem face...
silvia caloianu
[02.May.14 08:44]
Frumosul e în ochii noștri, iar binele - în inimile noastre. Și atâta timp cât iubim, cât încercăm să credem în bine și frumos, cât încercăm să facem lumea mai bună, rămânem copii. Ca în pozele de cândva. (Spre regret, uneori, doar atât mai putem face: să ne ferim, să închidem ochii...) https://www.facebook.com/photo.php?v=10152425188673623&set=vb.171633248622&type=2&theater
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !