Comentariile membrilor:

 =  primele 9
valentin ionut
[29.Aug.14 13:10]
versuri sunt poezie. bună! păstrați ce doriți dar și aprecierile mele.

 =  intensitate
Bodea Diana Mihaela
[30.Aug.14 05:33]
E ca si cum ai scris dintr-o suflare, cel putin strofa a doua ma indreptateste sa cred asta. Repetitiile accentueaza aceasta impresie, inclusiv cele care apar si dupa a doua strofa, fie si de forma "ma iubeste, numa iubeste".
Raul din final, care "adapa toate pasarile [...] din noi", pare sa domoleasca, sa stearga o parte din acel tumult al trairilor.
Frumoasa poezie! Toate cele bune!+ Balerini
Carmen Macelaru
[02.Sep.14 20:30]
Balerini, ar putea fi un ciclu de mai multe poeme sau nu, ai preferat sa te joci. Balerini, ar putea fi o pereche de incaltari sau nu, titlu de poem, o alta piele pentru lumea de apoi. Incepe sa imi para rau ca eu nu port balerini, desi, usori, zburatori, ar putea da o senzatie de apartenenta la ceva mai sus, la cer, sau dimpotriva, dincolo. Chiar se poate perora printre fluturi, printre balerini. Strofa a 2 -a mi-a placut nespus. Am observat rotunjimea poemului, artarul e de vina, apoi balerinii. Gandind dupa titlu, m-as fi asteptat la orice, dar nu la finalul superb, ultimle patru versuri. Am cautat o logica, am gasit ceva subtil care m-a ametit usor. Remarc: fluturii care pot lumina / suporta lumina si dupa moarte. Imi cer scuze pentru lipsa diacriticelor.

 =  Re...
marin badea
[03.Sep.14 07:39]
Mulțumesc, Valentin, evident ca poemul e perfectibil.
Mulțumesc, Mihaela,

Carmen, adevărul e că, de la un timp, mă uitam... după tine, chiar mă întrebam unde ai dispărut și de ce nu postezi cu aceeași intensitate. Mă obișnuisem cu asta. Lipsa unui autor bun și de bun-simț se face remarcată imediat...

Poemul, cum am mai spus, e perfectibil. Mulțumesc!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !