Comentariile membrilor:

 =  între singurătate
Ottilia Ardeleanu
[18.Dec.14 20:55]
și singurătate este anonimatul și o infimă iluzie care bântuie între anotimpuri așa cum amorțeala pune stăpânire pe un suflet descurajat. ca în majoritatea poemelor tale, durerea este protagonistă.

o altă răscruce, o altă singurătate. este o cadență care se păstrează, ca și când bărbatul nu are moarte tocmai din cauza acestei singurătăți care așteaptă să fie cucerită. definitiv!

ton grav, constant, apăsător!

 =  *
George Pașa
[18.Dec.14 20:59]
O zbatere dramatică între așteptare și revelare, între certitudine și incertitudine, între povara numelui și aceea a absenței.
Limbajul poetic mă determină, totuși, să spun că este al unui poet monocord, însă acest lucru nu este ceva rău, fiindcă îmi confirmă prezența unui timbru poetic. În literatura noastră, parcă doar Bacovia și Goga mai pot fi așa ușor recunoscuți prin voces poetică. Totuși, aștept și o altă voce poetică, mai puțin gravă, mai ludică, fiindcă elegiac și reflexiv am văzut că sunteți pe deplin.

 =  mulțumiri;ottilia ardeleanu, george pașa
Teodor Dume
[19.Dec.14 16:46]
ottilia ardelean,
îmi pare bine c-ai găsit sensul cuvintelor mele și le-ai punctat ca atare.
ești cititorul care știe cum să pătrundă în cuvânt.
mulțumesc

george pașa,
sunt onorat de trecere și semnul de lectură precum și de atenția acordată textului meu. aveți perfectă dreptate. sunt unul ușor de remarcat datorită scrierilor mele. nu știu cât de mult acestea plictisesc chiar dacă toate par trase prin acel mijloc , însă știu că sunt stări care rod din interiorul ființei mele. ele par individualizate și totuși nu sunt decât până la un punct. după o anumită vârstă fiecare ne recunoaștem în ceea ce suntem

stimă și considerație
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !