Comentariile membrilor:

+ de unde Infinitul se simte aproape
Ioan-Mircea Popovici
[17.Mar.15 15:38]
De-ar fi să văd scris pe hârtie doar versurile acestea:

„sper să trăiesc o mie și una de vieți fabuloase/ în undele câtorva raiuri albastre/ unde luminează poeme cu sau fără cuvinte”

și tot mi-aș dori, între cărțile de suflet, volumul acesta. Filozofia lui Nietzsche, cu ciocanul, a spart și-n piramida scării fără nume, mărunt și profund. O tai la librărie să caut "Paralelipipedul gri cu un colț sfărâmat".

de unde Infinitul se simte aproape
și marginile se adună-ntr-un punct de fugă
între Algor și Mizar
se mai naște o stea
cu perspectiva inversă
precum în icoane

 =  ioan -mircea popovici-gentleman
Nache Mamier Angela
[17.Mar.15 19:55]
dati-mi o adresa,aveti e-mailul meu la "biografie"...
cu multumiri colegiale
je suis proablement à la recherche du temps perdu,si possible ... fara pile,fara "zgomot si fara furie",decât cea a scrisului ... e de fapt un non eveniment,volumul fiind lansat exact acum un an au Salon du Livre 2014 la Paris ,alaturi de varianta sa franceza :"Madame Bovary ,votre fidèle et savante lectrice"(desi ma consider autor român (franco-român din cauza mediului în care "mai" traiesc astazi ... unii fac antologii la 35 de ani,de nemaivazut ...eu mi-am permis asta la 65 de ani ... si ma mai întreb la ce bun ?! poate ca finalement am umor ...si câtiva amici sporadici chiar si pe "agonia" (sic)
cartile noastre sunt parte vie din noi ,uneori se cade sa le "stimam" ,caci poeiza azi este destul de "dispretuita",o adevarata cenusareasa ..;

+ Poezia
Cristina Rusu
[17.Mar.15 20:55]
Angela draga sper ca drumul tau spre inalt sa nu se opreasca sa astearna momente, clipe atat de necesare sufletului nostru surprins "intre betoane". Puterea ta de munca este una demna de admirat si eu iti doresc sa asezi cat mai multe carti in raftul din biblioteca.

cu prietenie, bia

 =  cristina rusu -poezia ca o fereastra
Nache Mamier Angela
[17.Mar.15 21:08]
draga cristina,scrisul este o consecinta a ceea ce se desfasoara sub ochii nostri ,bine deschisi/greu nu e sa scriem,pariul este de a atinge Esenta unei mitologii proprii /în fond scriind descoperim credintele din noi ,germenii lor plapânzi ... /ma bucur ca relatia nostra amicala nu se destrama ... esti extraordinara ...

 =  vers citadin,
Ottilia Ardeleanu
[17.Mar.15 21:09]
vers generos, pasăre phoenix renăscută din propriile cuvinte!

felicitări!

 =  ottilia ardeleanu -intuitiva
Nache Mamier Angela
[17.Mar.15 21:14]
ottilia,mesajul tau clar îmi trezeste amintiri melancolice ...apreciez si eu dintotdeabuna poezia ta ,progresia ei uluitoare ..; merci si un cuib frumos în poezie

+ pentru
Ottilia Ardeleanu
[17.Mar.15 21:16]
angajarea existențială, pentru zbaterea și răzbaterea dincolo de zidurile interioare, pentru o poziționare deasupra sentimentalismului, un semn discret de apreciere!

 =  ottilica :) merci
Nache Mamier Angela
[17.Mar.15 21:37]
când iesi din "cuib" ne "înstelezi" ?

 =  s-a întâmplat că am sărit peste
Ottilia Ardeleanu
[17.Mar.15 21:46]
butonul radio (steluțătorul) și peste ceea ce voiam să mai adaug, de aceea am introdus un al doilea comentariu, pentru că primul era neterminat. și nu voiam să rămână așa. de aceea "ieșirea din cuib". da, postasem și o poezie mai devreme :).
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !