Comentariile membrilor:

+ original,
Ottilia Ardeleanu
[13.Apr.15 21:22]
inovator, inventiv - relevant pentru acest autor pe care l-am citit și eu pe agonia și care chiar m-a impresionat.

Angela, un material foarte reușit!

felicitări amândurora!

 =  poezie
felix nicolau
[13.Apr.15 22:04]
multumiri pentru asa cronica dibace, in verva si inspirata!! Cum numai un poet bun putea scrie!

+ o carte este o ființă
Valeriu D.G. Barbu
[13.Apr.15 22:24]
unii au crezut că poetul trăiește în puf sau într-un turn și visează inorogi
alții au crezut că poezia trebuie să fie doar protestatară
unii au găsit poezia doar in vin sau în absint
ei bine, Felix Nicolau, în postura de poet autentic, așa cum l-am cunoscut încă din perioada de glorie a acestui sait literar, lasă senzația că filtrează realitatea printr-un caleidoscop ca apoi, după o atentă citire, să rămâi cu convingerea că taman tu ești caleidoscopul acela sau că poetul iată, ți-a colorat ziua...
Angela îl suprinde bine aici mai sus și o felicit
ironia și autoironia, mesajele uneori limpezi alteori într-o cheie la vedere, care tocmai pentru că e la vedere nu o vezi, sunt câteva doar dintre liniile percepute de mine, cititorul și care salută bucuros o nouă carte marca Felix
Nicolau
- prefer să-l citesc pe FN ca poet mai întâi și apoi în postura de critic literar, stiu eu de ce!

 =  Felix N.,Ottilia A,Valeriu D G B- savori noi
Nache Mamier Angela
[13.Apr.15 22:38]
-Felix Nicolau,cronica s-a scris singura,a tâsnit din mine ,prospetimea rebeliunii tale mi-a trezit "foametea interpretarii "operei unui tânar cunoscut pe "agonia" pe care îl percepeam drept critic(...)
surpriza a fost sa constat ca un critic poate fi poet (ori invers) ,poate deschide cai noi,decomplexate ... (ce-l mai plictiseste poezia proasta !)
-Ottilia,generoasa si afectiva,nu ma mir ca esti receptiva la un asemenea autor ravasitor,exemplar
-Valeriu,esti un tânar autor sufletist,merci

+ Felicitări!
Vasile Mihalache
[14.Apr.15 09:26]
Felix Nicolau, criticul generos, haios, care putea sa vadă prin oasele poemului frumusețea lui vie, cel care la rândul său mai apărea pe sait cu câte un poem năucitor prin originalitate ne surprinde acum total prin volumul acesta de poeme, de o valoare incontestabila, care dă o direcție nouă plină de nonconformism.

+ Felicitări!
Vasile Mihalache
[14.Apr.15 09:50]
Felix Nicolau, criticul generos, haios, care putea sa vadă prin oasele poemului frumusețea lui vie, cel care la rândul său mai apărea pe sait cu câte un poem năucitor prin originalitate ne surprinde acum total prin volumul acesta de poeme, de o valoare incontestabila, care dă o direcție nouă plină de nonconformism.

+ 7
florian stoian -silișteanu
[14.Apr.15 10:40]
bine au fost potrivind cheile critice.și dintr-o dată domnul felix și mai în vitrina aceasta în care nu încap decât cei buni, cei care aduc performanță! în poezie performanța are forma unei vedenii! bucurie!

 =  merci domnilor Silisteanu si Mihalache
Nache Mamier Angela
[14.Apr.15 12:20]
merci pentru perceptia comuna,admirativa ,pentru acest tânar autor complex si exigent fara a fi plicticos ,dimpotriva ,un adevarat "artificier" talentat

+ Foarte bună
Liviu-Ioan Muresan
[14.Apr.15 14:53]
prezentarea cărții. Felix Nicolau e deja o persoană bine ancorată în literatura română, are greutate în toate domeniile pe care le abordează, iată că și în domeniul poeziei. Citatele sînt edificatoare. Îl urmăresc și în revistele literare românești, ale căror nume nu cred că se pot menționa aici, iar frecvența și frecventabilitatea textelor sale sînt remarcabile.

 =  nu merit
felix nicolau
[14.Apr.15 19:48]
Va multumesc frumos! Cum zic mereu--meritul este mai ales al traducatorilor (Margento) si al dibaciului cronicar, doamna Mamier-Nache
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !