Comentariile membrilor:

 =  Părere
Vali Slavu
[12.Aug.15 18:51]
A doua e... prima. Cel puțin, din punctul meu de vedere, pentru că n-am mai întâlnit omonimia aceasta în epigrame.
Ai ales foarte bine, pentru că a patra duce cu gândul la versurile "Mai avea benzină, dar / I se terminase votca."

 =  Vali, ești teribilă..ț
nicolae bunduri
[12.Aug.15 20:14]
exact de epigrama lui Diviza m-am ferit să nu fac vreo similitudine. Ai perfectă dreptate. Eu te mai atac deoarece te iubesc ( epigramatic și nu numai) mai mult decât alții. poate Todo să fie mai activ. Tu ești alături de Ica Ungureanu și Urda cea frumușică, printre cele mai iubite epigramiste. evident , cele din noua generație. Florina Dinescu rămâne preferata celor mai în vârstă. ca și mine


 =  paralelă
Ion Diviza
[12.Aug.15 20:36]
Nu știu dacă ai noroc, Nae, să te citească - aici! - epigramistele din altă generație. În orice caz, declarațiile pe care le faci aici și acum îți pot face un mare deserviciu, mai ales că sunt subiective, ca tot ce scriem și spunem noi mereu și oriunde... Mai pe scurt, ești... bărbat pierdut! Dar ca epigramist, mai ai zile. Felicitări pentru epigramele realizate la tema costeștenilor. Să vedem ce ai să faci mai departe. Dar cu fetele văd că te descurci bine... :)

 =  Ia să-l plagiez și eu pe bădia Diviza!
Laurentiu Ghita
[13.Aug.15 07:35]
Nae ăsta-i pază rea,
Și la premii face plinul.
Epigrame mai avea,
Dar se terminase vinul!

E, mie prima mi-a plăcut. Iar tema cu bătaia, arhipezentă mu cred că e o surpriză. Bătăioși cum suntem, cum să nu ne ducă gândul la așa ceva.

 =  Mulțam Ioane
nicolae bunduri
[13.Aug.15 08:12]
pentru încurajări deși eu speram să mai am zile ca bărbat și să fiu "pierdut" ca epigramist. Dar mă pot eu pune cu un ursitor ca tine?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !