Comentariile membrilor:

+ o
Ottilia Ardeleanu
[20.Feb.16 13:11]
singurătate de aur, aș zice, o dramă a vieții care nu se lasă cu suspine, doar cu dureri în piept, o damă de companie a câtorva milioane de oameni, o nerecunoscătoare fiindcă ar trebui să mulțumească acestor milioane de oameni că o acceptă în casa și în sufletul lor.

te-ai întrecut pe tine, aici, Gela, este un poem care nu are nevoie de prea multe cuvinte fiindcă el este totul în contextul dat!

te felicit!

 =  Luni-dimineață...
enea gela
[20.Feb.16 13:40]
Mă uit la cer, la soare, uneori e și el pedepsit...
Mulțumesc tare mult, Otilia!

+ numărând stelele
Costin Tanasescu Stefanesti
[20.Feb.16 15:04]
M-am lăsat de bunăvoie topit în cazanul cuvintelor acestui poem. Îmi place ascensiunea agresivă a poetei Gela Enea, o voce care se face auzită din ce în ce mai bine în larma actuală a spațiului poetic virtual. "agățat în ștrangul fiecărei secunde" e un vers care doare. Îmi place, mai mult decât restul, strofa de final. Vă felicit pentru acest text și nu numai...

 =  Stelele...
enea gela
[20.Feb.16 16:16]
Domnule Costin Tănăsescu Ștefănești, parcă mai mult decât steaua acordată( sunt în premieră cu două) contează că dumneavostră, scriitor profesionist, ați înregistrat o ascensiune agresivă, în sensul cel mai frumos pentru mine! Îmi doresc să continue și vă mulțumesc mult pentru stea!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !