Comentariile membrilor:

+ liniște, se pleacă...
Teodor Dume
[13.Mar.16 21:02]
am un text "dreptul la suferință, un privilegiu divin", Cineva, necunoscut mie, a făcut un videoclip după acest text (cu același titlu) și l-a postat pe youtube. ba chiar intrarea se face cu "vine o vreme când..."când am citit textul de față și am văzut stilul în care a fost scris mi-am amintit de stările interioare și trăirile încercate în momentul creării mesajului.
autoarea acestui text a creionat și punctat foarte atent părți din clipele trecerii prin viață stratificându-le într-o manieră aparte, deși cred eu, fatalitatea faptelor generează sau nu consecințe asupra aceea ce, posibil, vei fi.
îmi place , după cum am spus, intrarea, punctarea, desfășurarea și descrierea stărilor. deși mică suprafața pe care a fost desfășurat mesajul, împlinirea vine din simplitate și sinceritate.

felicitări, ileana!
mesajul tău pătrunde

luminez drumul pe care vom pleca cu toții...

cu sinceritate,

 =  Citeam un text în care...
Ileana Popescu Bâldea
[14.Mar.16 22:28]
... cuvântul "bătrânețe" contrasta puțin cu tot ceea ce citisem până la acel moment sau ceea ce înțelesesem din ce citisem. am încruntat fruntea, am tras cortina și... în spatele ei s-a derulat totul. pentru că există cuvinte care seamănă cu o scânteie de gând, cu un strop de culoare pentru o imagine poetică. cea mai mare parte din acest poem a fost, de fapt, comentariul pe marginea textului. apoi mi-am dus gândul mai departe...
Uneori... stările și mesajele noastre seamănă. este firesc. trăim pe aceeași planetă a nefericiților.
Am căutat textul dumneavoastră, am urmărit și videoclipul. mi-au plăcut mult și am gândit atunci că, dacă cineva suprem ar dori să unească sufletele într-unul singur, numele său ar fi poezie. poate a și făcut-o, de fapt, și noi nu realizăm încă.
Mulțumesc frumos, domnule Teodor Dume!
Cu prețuire,
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !