Comentariile membrilor:

 =  onorată
Ottilia Ardeleanu
[06.Aug.16 13:16]
să fac parte din acest număr al Algoritmului, o revistă pe care o prețuiesc de la apariția ei pentru conținutul și modul îngrijit de prezentare. felicitări, Ioan, felicitări redacției!
aprecieiri! (nu voi aduce steluța pe coperta revistei pentru a nu fi interpretat tocmai faptul că mă aflu pe file cu câteva poeme dragi mie. dar merită!)

 =  Succes!
George Pașa
[06.Aug.16 14:32]
Revista „Algoritm literar” are meritul de a găzdui atât scriitori consacrați, cât și creații valoroase ale unor autori ignorați de revistele ”cu ștaif”, unde am citit, uneori, articole și creații inferioare celor propuse nouă de Ioan Barb. A foat una dinte primele reviste la care am colaborat și, probabil, ultima care mi-a acceptat creațiile. Viață îndelungată acestei reviste!

+ înainte sub lumina frumuseții cuvântului...
Teodor Dume
[06.Aug.16 16:57]
da, o revistă care nu uită drumul înspre poezie și nu-i uită nici pe cei "uitați", cum bine puncta domnul prof. George Pașa.
mă bucur că am avut șansa de a publica în paginile ei încă de la începuturi. mulțumiri domnului Ion b
Barb - fondatrul revistei precum și tuturor celor din redacție și, evident, colaboratorilor care sunt deosebiți.
luminez drumul pe mai departe pentru că se merită să ne aplecăm asupra a tot ceea ce este frumos și durabil.
colega ottilia nu a luminat din motivul arătat mai sus dar gestul ei nu putea fi interpretat pentru că munca și meritul este a redacției.

cu sinceritate,
teodor dume,


ps,
da, sunt 7 ani...

+ zzaaaa
mihai amaradia
[06.Aug.16 20:24]
da felicitari pentru aparitie, poemul meu insa nu stiu cum a fost ales, a aparut asa cam anapoda pt ca nu se precizeaza ca face parte din poemele catre domnul cu palarie gri, poeme ce ori apar toate 9 cu raspuns cu tot ori nu apar, pt ca daca apar asa nu prea fac inteles.in fine puteau fi alele chiar multe altele... comunque felicitari
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !