Comentariile membrilor:

 =  Istoria presei
nicolae tomescu
[07.Sep.16 23:50]
În articolul de mai sus autorul înserează doar prefața și postfața cărții, ambele scrise de cadre didactice universitare.
Pentru o citire mai ușoară a textului cred că numele ziarelor enumerate ar fi trebuit scrise cu caractere aldine (îngroșate) iar citatele cu italice (aplecate)
Oricum, finalizarea acestui periplu în presa de investigație hunedoreană, prin apariția editorială semnalată, este un fapt meritoriu ce, sigur, va completa istoria presei scrise românești.
Felicitări

 =  Bună seara!
Daniel Lăcătuș
[08.Sep.16 07:02]
Este important pentru mine că acest comentariu vine de la un jurnalist profesionist, deja cu o activitate bogata în presă. Nu am scris mai multe pe marginea apariție editoriale de față dintr-un motiv simplu, multe dintre ideile de bază sunt citate deja de cei doi recenzori, inclusiv faptul că lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu de cercetare a istoriei presei, am evitat să repet detalii de genul. Cu siguranță aș fi scris numele publicațiilor cu scris boldat, citatele cu italice, nu-mi permite însă nivelul.
Cu toată stima!

 =  Îmi pare rău,
nicolae tomescu
[08.Sep.16 22:37]
cred că faceți o confuzie între două persoane care, în afară de nume, n-au nimic în comun.
(Vezi biografia înserată pe prima mea pagina personală web.)
Dar asta nu mă împiedică să fiu atent la aparițiile editoriale consemnate pe acest site așa că voi urmări, și eu, după cum zicea domnul lect. univ. dr. Gabriel Hasmațuchi, în prefață,"rezultatele demersului(dv.) de documentare". Dacă, bineînțeles, vor apărea și pe acest suport virtual.
M-ar interesa cum a reflectat presa acelor locuri, cea românească și maghiară eventual și săsească, evenimentele cruciale ale istoriei națiunii române din a 2-a parte a secolului XIX și prima partea al celui următor.

Cu cele mai bune gânduri.

 =  Cu siguranța
Daniel Lăcătuș
[08.Sep.16 22:37]
vor fi semnalate și aici viitoarele volume din domeniul istoriei presei. Alte lucrări, încă în lucru, au în vedere presa comunistă (4 publicații) și presa culturală (46 de publicații), în Deva, Orăștie și Valea Jiului.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !