Comentariile membrilor:

+ Funia de la capătul exilului/căutărilor
George Pașa
[05.Mar.17 18:27]
Aveți un stil oarecum aparte și harul de a face, până și din cele mai negre trăiri, obiect estetic. Toate acestea, prin sarcasm, simplitate expresivă, dar și ocultare/ambiguizare voluntară, astfel încât trimiterile diverse sunt doar un mijloc (estetic, desigur) de apropiere a sensurilor de general-uman, chiar dacă stările și ideile sunt, neîndoielnic, personale. Recunosc, totuși, că nu de puține ori (chiar și aici) textele dumnevoastră poetice m-au contrariat, deși, esteticește vorbind, erau aproape ireproșabile. Pentru a vedea apoi că, de fapt, dincolo de norul negru al trăirilor se ascunde o mare sensibilitate.
Se alege (și aici) calea unei poezii care dinamitează clișeele de gândire, nu neapărat prin relativizare (deși este prezentă și ea), ci printr-o consecventă răstălmăcire a lor (bunăoară, în finalul acestui text). Și totuși, „bestia” rămâne om, fie și în exilul său interior voluntar. Un Robinson a cărui speranță e contrazisă de moarte. Sau, mai degrabă, certifcată de aceasta.

 =  tot
Ottilia Ardeleanu
[05.Mar.17 19:19]
ce percep este că:
degeaba plângi
te va iubi până în ultima clipă
!

chestia e că tu nu mai ai nevoie de acreditare, tu ești poet, Marin Badea!

 =  *
marin badea
[06.Mar.17 15:25]
George Pașa, Ottilia Ardeleanu, mulțumiri!


 =  Sa primim de la Fauritor bile albe si bile negre
razvan rachieriu
[31.Mar.17 10:06]
Ar fi interesant să primim de la Făuritor “bile albe”, când valorificăm pozitivul prin funcțiile bunătății, și “bile negre”, când ne folosim de răutatea născând negativul, și ce bine ar fi ca cei ce au adunat numai bile albe să beneficieze ca recompensă de o încă o viață, asta ar incita și motiva să alegem bunătatea maximă să ne guverneze viața.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !