Comentariile membrilor:

 =  Din păcate,
Daniel Lăcătuș
[26.Apr.17 00:42]
printre câștigători nu se află nimeni din orașul gazdă, poate la a doua ediție. Din câte îmi dau seama, multe dintre textele redate, bune de altfel, se aproprie mai degrabă de proză, decât de eseu.

 =  Mulțumesc Daniel...
Simion Cozmescu
[26.Apr.17 13:02]
... de feedback. Nu aveau cum să se afle printre câștigători, pentru că din orașul nostru nu au participat concurenți. Ãsta e adevărul. Să spunem că au fost niște gazde primitoare și nu au vrut să intre în concurență cu celelalte orașe? Data viitoare vor participa? Posibil. Nu am reușit să îi atragem? Asta e clar - și trebuie să vedem ce vom face mai departe. Legăturile asociației cu liceul din localitate sunt tot mai bune, dovadă fiind, pe lângă acest concurs, și acest proiect numit CRCD http://calan1387.blogspot.ro/2017/04/3103-02042017-proiectul-crcd-anul-2.html. Cât despre faptul că au fost mai mult apropiate de proză... păi și eseul tot proză este. Și definiția lui e mai elastică. Cred că o altă variantă nu ar fi fost mai bună. Concursul de nuvele, de povestiri, de proză scurtă etc. nu îmi par opțiuni mai bune. Repet, nu e un concurs literar clasic, e implicată și o asociație civică, mică e drept, dar care vrea să facă ceva. Și până la urmă, contează rezultatul, am reușit să facem 134 de ființe să scrie. Și textele pe care le-am prezentat, au valoare literară, așa cum ai remarcat și tu. Să nu uităm, ele sunt texte brute, nu am corectat nimic. Și texte bune, multe, mai sunt, textele vor apărea pe pagina de concurs, dar și în revista ,,Lada de zestre".

 =  gir
Simion Cozmescu
[26.Apr.17 12:01]
Mulțumesc pentru recomandare! Pentru sprijinul, girul implicit asigurat de acest lucru! Daniel, ți-am răspuns într-un comentariu mai amplu, care nu a apărut (încă). Pe scurt, din orașul nostru nu am avut participanți. Mulțumesc de comentariu și citire!

+ vreau
Ottilia Ardeleanu
[26.Apr.17 17:22]
să felicit inițiativa, să spun că asta a făcut ca mințile să se miște, inimile să ardă, tineretul să iasă în față, așa cum ne dorim, avem copii deștepți, instruiți, mai rămâne ca și oamenii autorizați să îi susțină nu numai prin aplauze, dar și financiar! de altfel, literatura este de susținut financiar!
felicit pe toți acești concurenți, felicit juriul și te felicit pe tine, Simion, pentru patosul tău și pentru implicare, sper să continuați. din partea mea aveți un premiu de suflet.

bravo!

+ fiecare zi poate fi perfectă în România,...
Teodor Dume
[26.Apr.17 18:32]
mulțumiri
simion cozmescu pentru implicare și aducerea în primul plan a valorilor tinere care ies în lume asemeni mugurilor din brațele luminii.
este foarte greu să te implici într-o situație greu acceptată, sau mai puțin acceptată, de către unii dintre noi cei trecuți de o anumtă vârstă fără ca să nu privim înlăuntrul nostru.
pe mine personal mă bucură orice realizare a colegilor mei, fie tineri sau mult mai trecuți în vârstă, care încearcă să navigheze înspre frumos, îndeosebi înspre frumosul din cuvânt.

cu sinceritate luminez calea următoarei ediții

 =  speranțe
Simion Cozmescu
[26.Apr.17 22:17]
Mulțumesc Ottilia!Sper ca acest concurs să însemne ceva. Pentru mine a însemnat, ai simțit, chiar m-am lăsat un pic dus de entuziasm, deși de felul meu sunt circumspect și-mi țin caii sub control, sper, îmi fac speranțe, dar nu îndrăznesc să mi-o spun :). Urmează în iulie premierea. Ediția viitoare... deja cugetăm la ea, ce și cum va fi.

 =  Ar fi foarte...
Simion Cozmescu
[26.Apr.17 22:36]
...bine dacă un român ar avea măcar o zi perfectă pe an. Mărturisesc că tot citind la lucrările trimise, m-am gândit și eu cum ar fi o zi perfectă în România. Mulțumesc domnule Dume pentru lumina oferită de steaua dumneavoastră!

 =  puteți contribui cu o carte
Simion Cozmescu
[27.Apr.17 23:46]
Dacă v-a plăcut un anume eseu, sau mai multe, puteți premia, recompensa concurentul/concurenții respectivi prin trimiterea unor volume proprii pe adresa Asociației 1387 Călan. Acestea le vor fi înmânate personal sau trimise, după caz. În perioada 7-9 iulie sunt așteptați la Călan câștigătorii concursului (premiile constă în zboruri cu planorul, avionul, traseu offroad și vizite la obiectivele turistice etc. iar, pentru câștigătorul premiului de la secțiunea gimnaziu, un loc într-o tabără de copii în munții Rodnei - mulțumim sponsorilor noștri :), la categoria aceasta mai avem locuri, se mai pot înscrie doritori :)). Vor fi înmânate și cărți de la autorii care doresc să contribuie cu volume din creația proprie. Dacă autorii eseurilor pentru care ați optat, nu vor fi prezenți (pentru că nu sunt printre cei prevăzuți de regulament, sau nu vor putea onora invitația), vom trimite volumele prin poștă.

 =  Simion,
Ottilia Ardeleanu
[28.Apr.17 21:53]
eu voi trimite cărți după 15 mai. adresa, te rog.

 =  Adresa
Simion Cozmescu
[01.May.17 08:55]
Adresa este Str. Independenței, nr.14 - Parter, Călan - județ Hunedoara, Cod poștal: 335300, Asociația 1387 Călan. Telefon - 0754497633. Mulțumesc și mulțumim, Ottilia!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !