Comentariile membrilor:

+ viața e ca o apă...
Teodor Dume
[19.May.18 14:45]
cunosc foarte bine scriitura Cristinei și-i urmăresc fiecare apariție ceea ce mă face să-mi confirm mie însumi că am citit un poet care a trecut prin fiecare stare și mai apoi aceste stări au devenit un mod de viață care i-a etalat sufletul.
felicit autoarea pentru carte. și la mai multe, Cristina!
mulțumesc Ottiliei Ardeleanu care sesizează fiecare apariție și sprijină ivirea a tot ceea ce poate fi frumos în sufletul unui om bun și sensibil.

luminez frunusețea cuvântului

 =  Teo,
Ottilia Ardeleanu
[19.May.18 18:11]
mulțumesc mult pentru faptul că ești aici. Cristina este o poetă care trebuie citită! Are o amprentă puternică, prin contrast cu sensibilitatea pregnantă, care mișcă munții din oamneni.
Cartea aceasta e cu atât mai meritorie cu cât este încununată de un premiu de debut editorial.
Dar pe mine nu debutul ei m-a impresionat neapărat, ci versurile care demonstrează competența ei literară, harul primit astfel încât să dea cuvântului ce e al cuvântului!

Felicitări, dragă Cristina!

+ Cu ușa larg deschisă...
enea gela
[20.May.18 17:01]
Felicitări! O recenzie pe măsura talentului autoarei! De fapt, recenzia însăși aparține unei poete cu simțul critic demonstrat și în alte cronici, iar materialul poetic, evident, i-a oferit deschideri multiple! Vă doresc amândurora să aveți parte de Poezie!

 =  Poezie să fie!
Ottilia Ardeleanu
[20.May.18 18:32]
Gela, mulțumesc pentru cuvintele generoase. Cristina merită toată considerația!
Eu nu am făcut decât să o citesc vers cu vers.

+ Felicitări!
Iulia Elize
[21.May.18 00:36]
Cunosc și eu bine poezia Cristinei Moldoveanu, cine, oare, să nu o prețuiască și să nu se bucure de atât de multă frumusețe... Sper să apuc și eu să țin în mână o carte semnată de Cristina, da, acesta, cu siguranță, este un debut frumos, și mai ales, merituos. Cristina o merita cu prisosință, este o persoană autodidactă, meticuloasă, atentă la fiecare sens al cuvântului pe care îl scrie. Am citit multă poezie, de-a lungul timpului, de foarte bună calitate, sub semnătura ei bună.


Felicitări, Cristina Moldoveanu, mulțumim, Ottilia, pentru o așa prezentare pe măsura darului poetic oferit de autoare! Însemnul meu, vi-l las!

 =  dragă Ottilia,
Cristina-Monica Moldoveanu
[21.May.18 11:18]
Nu cred că poți să îți imaginezi câtă bucurie mi-ai făcut cu această recenzie la micul meu volum de poezii, mai ales acum, când viața mi-a apus în față unele probleme, cărora trebuie să le fac față. Mă simt puțin ”vinovată” că nu am mai scris la fel de mult ca odinioară, fiindu-mi timpul împărțit în alte treburi.
Este o mare bucurie să văd că unii oameni buni nu m-au uitat și îți mulțumesc și ție pentru cuvintele frumoase, dar și doamnei Enea Gela, domnișoarei Iulia Elize și domnului Teodor Dume, care au crezut de cuviință să aprecieze recenzia ta și să îmi lase aici un semn de bunăvoință.

+ ...
Cristina-Monica Moldoveanu
[21.May.18 11:21]
Am omis să acord o steluță - pentru scrierea ta Ottilia, nu pentru poeziile mele. Este admirabil cum știi tu să găsești cuvinte frumoase.

 =  și, mai ales,
Ottilia Ardeleanu
[21.May.18 15:48]
o scriitoare sensibilă, cu un bun-simț literar și un gust literar speciale!
Mulțumesc, dragă Iulia, pentru semnul tău luminos, pentru cuvintele generoase.

Cristina dragă, pentru această bucurie pe care ai simțit-o și pentru bucuria mea de a te fi citit, în acest volum și în nenumărate rânduri, pentru anii în care ne-am intersectat pe diverse zone literare, pentru că nu puteam să trec cu vederea un poet ca tine, te felicit pentru performanțele tale și îți doresc un drum luminos în plan literar și în toate demersurile tale!

Aștept și următorul volum!

Cu drag,

 =  cu multe
Ottilia Ardeleanu
[18.Jul.18 16:38]
mulțumiri redacției pentru recomandare!
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !