Comentariile membrilor:

 =  Zoe! Zoe! Fii bărbată...
petre ioan cretu
[21.Oct.19 06:47]
Hei, hotărâți-vă, ori test recomandat ori pagină de autor. Chiar așa? Poezia aceasta a fost remarcată de critici literari și poeți consacrași, Horia Gârbea în Luceafărul de dimineață, Monica Grosu în Neuma, Adrian Alui Gheorghe pe Facebook, Nicoleta Milea în Litere, Dan Simionescu în Helis și Șerban Codrin tot în Helis.
Sunt curios cine a șters steluța roșie și a considerat poemul ca pagină de autor. Cred că e aceeași persoană care mi-a trecut un alt poem la această categorie.

 =  *
marin badea
[21.Oct.19 06:46]
Domnule, într-adevăr, cineva nu a fost atent.
Textul acesta l-ați postat la data de 29.01.2017. A fost trecut la pagină autor doar pentru a vă face atent că l-ați repostat. În mod normal, el trebuia refuzat permanent. Acest fapt se va întâmpla după ce dați un semn că ați citit această explicație.
Același lucru și despre textul Poate despre un zburător trecut în rezervă. L-ați postat la data de 15.10.2019. Este același text, cu titlul Ca și cum altcineva, de la data de 9.10.2019.

 =  Fii bărbat!
petre ioan cretu
[21.Oct.19 13:47]
Eram sigur că tu ești, textul nu a mai fost postat de sine stătător niciodată. El a fost postat împreună cu celelalte 10 poeme („Acoperișuri” e un capitol din cartea ”Ucigașii de vise”). Să știi că au mai fost postate Acoperiș 1 (24 septembrie) și Acoperiș 2 (pe 26 septembrie), cum nu au primit steluță roșie nu te-au deranjat. M-ai făcut să râd, de parcă mi-ar păsa de părerea ta. Ai și tu războiul tău... ești tare! :)))))))))))))

 =  *
marin badea
[21.Oct.19 13:17]
Domnule,
întâmplător am remarcat că ați postat textul Poate despre un zburător trecut în rezervă, deși acesta figura sub un alt titlu și l-ați publicat anterior. Am remarcat, totodată, că și textul reclamat de dvs, Acoperiș 11, a mai fost publicat, în acel ciclu - Acoperișuri. Îmi cer scuze că nu am avut timp suficient pentru a remarca faptul că dvs faceți acest lucru în mod uzual. Nu mi-am exprimat nici o părere, vă doresc numai bine!

 =  Marinică, Marinică....
petre ioan cretu
[21.Oct.19 14:09]
Marinică, Marinică, cum ți-am zis, ai și tu războiul tău. Pentru „Poate despre un zburător trecut în rezervă” îmi cer scuze, chiar nu am fost atent, dar e cu totul altceva. Acum ai dat-o în bară cu Acoperiș 11, dar... tot cum ți-am mai spus, despre acest poem a scris un critic literar de profesie, doamna Monica Grosu, doctor în Filologie și membră USR secția Critică literară. Ciclul întreg ”Acoperișuri” a apărut anul trecut în Viața românească, o revistă exclusivistă, în care se publică foarte greu și doar pentru faptul că se plătesc colaborările. Mi-au apărut poeme și anul acesta, unul a primit steluță roșie (sâc!) pe acest site. T
Fă ceea ce crezi tu că trebuie să faci, mai ales dacă îți face plăcere, trece-mi toate poemele ca pagină de autor, nu mă interesează.
Îți fac o propunere Marinică, hai să ne depunem amândoi dosarele la Filiala București pentru intrarea în Uniune. Se spune că este foarte puternică această filială și sunt admiși foarte puțini membri. Avem timp până în februarie. Ce zici, te prinzi?
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !