Comentariile membrilor:

 =  Mijloc original de comunicare
nicolae tomescu
[25.Oct.19 17:26]
de și nu se pot auzi, ci doar vedea, cei doi își continuă povestea lor de dragoste.
Cuvintele n-ar putea spune totul.
Gesturile, transmise prin acele minunate binocluri, le poartă gândurile care atât de precis și frumos se interferează.

 =  Imi adus aminte
Viorel Darie
[27.Oct.19 04:42]

de anii copilăriei, când ne-a adus cineva, pentru o oră, pe pajistea unde păzeam vitele, să admiram priveliștile cu un binoclu. Pentru copii, era un spectacol irezistibil, să vadă vacile păscând, clăile de fâm, unchiul care era cu noi, casele din vecini, venind doar la câțiva pați de noi, de îți venea să le atingi cu mâna. Apoi trista depărtre a priveliștei, atunci când întorceai binouclul invers.

Mulțumesc Domnulul Nicolae Tomescu pentru lecturarea acestui episod și pentru frumosul comentariu.

Cu stimă,

Viorel Darie

 =  Universală...
Rodean Stefan-Cornel
[28.Oct.19 13:28]
Domnule Darie,
Despre cartea dumneavoastră prezentată acum în serial vreau să spun acum doar că m-a captivat aerul de „altădată” de „altă lume”. Faptul că acțiunea se petrece în vremi de mult apuse și în spații străine, oarecum, poporului nostru, dă lecturii un farmec aparte. Nici nu are importanță dacă țările, popoarele, locurile, războaiele din carte au existat cu adevărat și în forma prezentată de romancier. Același lucru pot să-l spun și despre „Adoris și Kromia”. Și totuși... din cărțile dumneavoastră rezultă că dragostea, cu bogăția ei de înțelesuri, sentimente și atitudini este universală, este aceeași, indiferent de epocă, de țări, de oameni...
Felicitări!
Cornel Rodean

 =  Domnule Rodean-Stefan
Viorel Darie
[29.Oct.19 09:29]
m-a surprins placut comentariul Dvs. Aveti dreptate, sentimentele de dragoste, de omenie, de devotament, nazuinta spre frumos, sunt sentimente de valoare universala. Ele nu depind de bogatii, de tinut geografic, de epoca istorica. Acest roman, precum si romanul "Adoris si Kromia", creaza scenarii de omenie universala, mai degraba decat ilustrarea in detalui a unui specific anume a unor locuri, a unor epoci.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !