Comentariile membrilor:

+ = originalitate! =
Iulia Elize
[12.May.20 23:46]
Mi-au plăcut aceste cântece(le) intuitiv-dominante, cu subiect dragostea, în ciuda primului vers, minipoemele sunt despre ”viața” ei ”pulsantă”, care ne definește și ne acompaniază uneori chiar până în (la) nivel visceral, carnal, zilele, viața. Ce să fie rău, în asta. Intersant modul cum au fost legate minipoemele pe aceeași temă, prefer ”achtung”, și ”frielich”. Cred că nu trebuie atenție, dar trebuie libertate întotdeauna.

Poate mai ales pentru cele menționate, ”achtung” și ”frielich” las, anume, în special, însemnul meu cu stea. Dar și pentru modul de concepere și de individualizare a poemului, care este unul original.

Mai citim! A...da, interesant cum te-ai gândit tu, spunând ”staz traum”! :)

 =  în completare...
Iulia Elize
[12.May.20 23:59]
... credeam că e despre libertate, despre ”sei frei”, freilich, de fapt, abia cum am văzut că e de fapt ”freilicht”, nu știam ce înseamnă. credeam că e ceva asemănător cu freiheit :):):)

bleiben wir frei, oder? :):) mi-a făcut de fapt, plăcere, lectura, mi-am adus aminte de limba germană, cu ocazia aceasta.

Tschuss! ...Și mai citim!

+ Cu viteza iubirii
Victor Țarină
[13.May.20 15:40]
Un poem care ma uimeste, care poate vindeca orice boala a luminii. Intr-adevar un poem scris cu viteza iubirii, dintr=o lume in care vezi insfarsit fată-n față, intr-o lume in care Răsăritul se suprapune cu Apusul, păsările au branhii si luna isi arată ambele fețe. Tot ce e relativ ramane in urma si taramul cucerit e cel al luminii, al iubirii, al magiei.Dar despre dragoste, cum spui, nu se poate canta.( Si totusi.)Felicitari!

 =  Incă o remarcă
Victor Țarină
[13.May.20 16:50]
Taramul este cucerit pentru a fi daruit.Si lupta n-a fost usoara pt a ajunge aici.

 =  sunt onorat și mulțumit
Leonard Ancuta
[14.May.20 17:14]
ca ați citit, ați preciat acest poem, dar mai ales că, așa cum reiese din comentariile voastre, a fost receptat la nivelul la care mi-am dorit.

Vă foarte mulțumesc și vă invit să cercetați și celelalte poeme ale mele.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !