Comentariile membrilor:

 =  inocenta frumusete si intr-un tarziu si maturitate
Costin Tănăsescu
[26.Sep.05 22:47]
O poezie in care umanul din Eroscimentos da pe dinafara dupa atata "sex on the beach ori bitch(ca tot aia e)"... nici acest subiect nu-i de lepadat dar numai sa nu te inveti asa..., chiar am zambit cand am vazut "Domnul Dumnezeu" scris cum trebuie aici in versul tau. Deci ai apucat si tu vremurile cu "turbo"... fac pariu ca n-ai avut niciodata mai multe surprize decat mine.
Revenirea ta la maturitatea poetica iti face bine atat tie cat si noua(cel putin mie).
ai un typo la iarta/ma cred...
"de ce nu poooot avea aceleasi..." raspuns: fiindca te-ai departat de El, nu mai vezi tu nimic, ai orbit, de-aia! Domnul te iubeste la fel si mai ales din cauza intrebarilor pe care ti le pui acum aici.
Vine o vreme cand incepi sa te intrebi ce si cum fiindca terbilismul exagerat incepe sa miroasa... ma bucur pentru tine, poezia ascunde multe in spatele versurilor. Cert e ca acesta este un text cu un aer nostalgic, care exprima si ceva cainta. Pot sa afirm ca nu-ti lipseste nici naturaletea, ceea ce face din acest text unul puternic si sincer.
Plec placut impresionat.
ok

 =  merci
hose armando pablo
[02.Oct.05 19:06]
da, am un typos acolo. evident mi-am dorit sa fie
iarta-ma.

nu stiu daca vremurile "teribilismului" din textele mele a trecut, si nici nu stiu daca miroase a jeg si a underground, insa stiu la sigur ca iti multumesc.

numai bine, Costin.

 =  Turbo
ioana cheregi crișan
[28.Sep.05 00:10]
ai avut și de data aceasta conștiința atu-ului. aici textul îmi pare mult mai construit, dar îmi place. într-adevăr simt că acum ironia foarte bine camuflată sub straturi groase de candoare te prinde.
mai trec. nu pot acum să-ți spun mai multe. dar țin să-ți mai spun că titlul îmi pare foarte inspirat.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !