Comentariile membrilor:

 =  bună dimineața
Corneliu Traian Atanasiu
[15.Dec.05 13:44]
Am scris două mailuri, am încercat să vorbesc prin intermediar neștiind vreo posibilitate de a contacta direct un editor. Întreb: textele „recomandate” (cred) de editori mai pot fi corectate? Sau își pierd automat calitatea?

Am două texte care au avut steluță roșie și au fost în capul listei la articole „Creație”. Le-am atașat niște ilustrații. Și-au pierdut și stelele, și poziția. Există cineva care se sesizează ce chestia asta? Măcar atunci cînd este înștiințat?

Textele sînt „Cinismul poetic” și „Seninul de deasupra norilor”. Nu vexez pe nimeni, pe lista respectivă, acum, pe primul loc este tot un text al meu.

Vă urez: mai multă vigilență. Sau dacă nu: somn ușor!

 =  seninatatea la purtator
Horia Patrascu
[23.Jan.06 22:01]
Intr-adevar, a fi fericit inseamna nu atat a nu vedea norii, ci ai vedea de deasupra, de sus, dintr-un punct in care ai acces atat la seninul cerului cat si la negura pamantului.
Da, fericirea este prin definitie o stare permanenta. Vreau sa spun ca odata atinsa, fericirea nu mai poate fi pierduta, altfel s-ar asemana cu placerea (prin esenta trecatoare).
Felicitari pentru articol! (O intrebare: cum se publica la Dilema? Nu va ascund invidia pe care mi-a starnit-o recomandarea pe care ati pus-o pe frontispiciu. In ce ma priveste, am incercat de cateva ori pe adresa redactiei dar n-am primit nici un raspuns.)

 =  de data asta,
Corneliu Traian Atanasiu
[23.Jan.06 22:30]
miraculos, seninătatea s-a propagat virotic. Eu zic că există și o a treia posibilitate: miza pe fericire (și nu pe surogatele ei). Asta înseamnă că te situezi în orizontul ei, deși nu ești neapărat serenisim. Dar nu-ți mai permiți să fii dereglat de toate fleacurile. Ai alt tonus existențial.

Scrie-mi pe adresa de mail de la biografie și te lămuresc ce-i cu Dilema.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !