Comentariile membrilor:

 =  ...
silvia caloianu
[26.Dec.05 20:29]
In loc de "Câte povești nu v-aș spune", recomand "oricate povesti v-as spune".

 =  ...
silvia caloianu
[26.Dec.05 20:31]
titlul este un enunt. in limba romana nu se pune punct la sfarsitul unui enunt.

 =  Îmi încalci drepturile de autor.
Robert Mihai
[26.Dec.05 22:06]
Bună seara, doamnă Silvia Caloianu.
Comentariu...
"Nu-mi pasă de recomandarea ta și îmi mențin textul în forma sa inițială, fiindcă e dreptul meu de a scrie "Câte povești nu v-aș spune", precum este și dreptul meu de autor de a pune punct la sfârțitul titlului poeziei, ambele drepturi se regăsesc în literatura română la capitolul "Licențe artistice".
Vă propun să vă rivizuiți atitudinea în privința textului meu, înainte de a începe o cruciadă a criticii literare împotriva personalității dvs."
cu respect, domnul Robert Mihai.

 =  refuzat
Paul Bogdan
[26.Dec.05 22:34]
Dumneata ești liber să faci ce vrei cu textul dar, la o atenționare din partea unui editor în care vi se spune că după titlu nu se pune punct, vă conformați. Asta dacă doriți ca textul să apară în pagină.
Cât despre amenințările dumneavoastră... mi s-a părut că știți ce este smerenia. Eu nu mă tem de critică, mai ales că eu cunosc ieșenii ca oameni de litere.
Acest text o să fie refuzat până când veți înțelege că o greșeală gramaticală nu poate fi asumată intenționat ca licență artistică.
Asta ca să vedeți că aveți cu cine duela, dacă aveți neapărat chef. Pe mine, sincer, nu mă deranjează punctul, ci atitudinea dumneavoastră
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !