Comentariile membrilor:

 =  jurnal cu "degetul" care "asculta" pe taste
silvia caloianu
[07.Dec.05 18:57]
in speranta ca nu mai ai vreun cont pe acest site, iti spun "bine ai venit!".
te sfatui sa faci capitole din asemenea texte lungi, pe care sa le publici cate unul-doua pe zi, daca vrei sa ai cititori, sa auzi si pareri.

 =  !!!
Dana Stanescu
[07.Dec.05 19:01]
eu stiu unde sunt publicate aceste texte. sunt originale ca scriitura, intr-adevar, dar nu sunt ale tale si nici nu vad acceptul autorului/sau autoarei si nici un link catre acele insemnari.

eu insa as putea sa ii las un semn catre aceasta pagina. poti sa imi dai, te rog, mai multe amanunte?

 =  NU EU SUNT AUTOAREA
alta naum
[07.Dec.05 23:01]
Pentru DANA STANESCU: NU sunt textele mele, asta am spus-o inca de la bun inceput. NU sunt textele mele. E vorba de o serie de texte care circula de ceva vreme prin astfel de medii, si aceste texte sunt cel putin ciudate in sensul ca au nascut o multime de controverse si tabere. Multi interpreteaza numeric forma textului, spunind ca au gasit o multime de definitii filosofice sau matematice, sau mesaje ascunse, altii interpreteaza textele cibernetic, altii esoteric etc. Cert este ca sunt captivante, uimitoare. Se spune ca aceste texte au ca autor un om suferind psihic, care se numeste "URME" internat la nu stiu ce sanatoriu. Altii sustin ca aceste texte sunt opera unui grup mai mare de autori. Aceste texte cit si comentariile pe care le nasc ele circula LIBER pe net, sunt date de la unul la altul, interpretate, disecate. E ca un fel de isterie. Am inteles ca oricum ele s-ar fi aflat si pe acest site. Asa cum le-am primit, le-am dat si eu mai departe. Ca mine au facut si altii. Poate pentru placerea lecturii, nu stiu. Eu nu am intilnit inca un astfel de joc... Sau nici nu stiu cum sa ii spun. Amanuntele sunt multe, dar depinde pe cine si din ce tabara asculti.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !