Comentariile membrilor:

 =  bun dar lung
Alex Ion
[14.Dec.05 08:31]
nu e rau. felicitari, m-a atins. Dar de ce este asa de lung?
eu am impresia ca va repetati

 =  ...
silvia caloianu
[14.Dec.05 09:12]
nu pot spune ca "m-ai atins", dar textul incita, cumva, te "duce", te face sa il urmareseti...
consider ca trebuie "penit", lucrat, totusi. ar putea si sa impresioneze.

 =  ...
Dana Stanescu
[14.Dec.05 09:46]
buna ideea atentionarii de la inceput ca o voce din off, una regizorala. interesant personajul george sau nu are importanta ce nume are. greutatea poeziei se afla in partea a doua a ei cu atmosfera halucinanta, und ete recunosc eu mai mult.

as lasa doar atingerea, fara sa specific a cui, it softens everyhthing amd we don't want that, do we?

 =  senzatie de ocru
Adina Batîr
[14.Dec.05 10:49]
Alex, nu stiu de ce e asa lung. Cred ca asa a vrut el sa fie. Ma repet? Of, imbatranesc. Nu stiu de ce e asa lung. Ma repet? Of. Multumesc de trecere. Va mai astept.

Silvia, la toate lucrez dupa. Aici fac doar putine ajustari si in locurile unde mai pot. Multumesc.

Dana, ma bucura comentariul tau si faptul ca ma urmaresti. Mmm, nope, we don't want that to happen.

 =  am texte, cuiburi si autobuze
Andrei Gheorghe
[15.Dec.05 14:15]
un text ambitios dupa parerea mea, "să-nvingem toate aspectele legate de poezie" cel putin este destul de direct si de hotarat scris, mai departe poemul acesta nu se dezminte si nici nu mi se pare prea lung, diverse calatorii inspre si dinspre poem se tot petrec in sine, este si ezitare de a mai scrie si scrisul in acelasi timp, eu nu as fi taiat acel "tale" de la sfarsit, am citit si ieri textul cand avea pronumele asta acolo, inca mai era cu mult inainte de orele celorlalte comentarii, acum nici n-as fi de acord sa-l pui la loc, adica mai bine ca l-au vazut doar cativa insi, vor pastra poate ca si mine o amintire frumoasa a unui poem care inca se mai incheia personal si mai lasa tuturor o sansa, adica si celor din poem si noua care inca mai citeam, pe urma au aparut cateva comentarii si dupa 3 ore s-a lasat linistea, poemul statea acolo in pagina conservandu-si probabil tacerea aceea din final. pot sa spun ca eu am inceput ziua de ieri, care, azi deja s-a terminat, aproape fara sa-mi dau seama, dar atunci eu incepeam ziua de ieri cu finalul asta in care inca mai era ceva "al tau", am regasit azi in timp ce si ziua asta trece-totul nedefinit, dar mai am texte, cuiburi si autobuze :)

 =  Andrei
Adina Batîr
[15.Dec.05 14:51]
Andrei, atunci sa fie un fel de intelegere tacita a urmelor de zbatere :) ma bucura mult comentariile tale, mi-au fost de folos de cate dati incoace, iar acum ca stiu ce s-a intamplat cu ziua-noaptea-orele unui cititor al meu, atunci pot spune ca textul meu respira acum si formele unei altfel de taceri. Pulsand valurit. Multumesc mult si te astept de fiecare data cu drag.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !