Comentariile membrilor:

 =  necunoscutii mei
Horia Patrascu
[08.Feb.06 16:32]
Mi-a placut! Bine surprinsa nedumerirea pe care ti-o trezesc nume(re)le trecute in agenda telefonului mobil. De cate ori nu am ramas cu ochii cascati privind un prenume sau initiale care nu mai imi spuneau nimic?! Dar trebuie sa marturisesc si sentimentul de importanta pe care mi-l destepta o asemenea situatie: acele litere ascund oameni de care nici nu-mi mai aduc aminte, oameni care ma stiu (ma stiu atat de bine incat am schimbat un numar de telefon cu ei si de care memoria mea (pre)(a)ocupata de atatea chestiuni esentiale nici macar nu se sinchiseste de ei. In acelasi timp trebuie sa-mi marturisesc invidia: aveti atat de multi ne-cunoscuti! Statutul meu social e,se vede, destul de minor din moment ce nu am decat cativa ne-cunoscuti.
M-a amuzat!

 =  Agenda.
Gheorghe Deaconu
[08.Feb.06 15:32]
Un zâmbet și o sugestie: cumpără-ți o agendă dintr-acelea vechi, cu alfabetul pe dreapta. Ar fi eficientă, singurul inconvenient fiind doar faptul că trebuie să o cari după tine. Dar ce nu face omul pentru a evita confuziile... Gelu.

 =  nanu
Dana Stefan
[08.Feb.06 16:06]
o proza aparent savuroasa, daca urechea mea muzicala nu ar sesiza nuantele fin alunecate ce se percep de-aici..
daca e sa mergem in prelungirea gandului si sa spunem ca noi suntem de fapt suma partilor ce ne constituie, apar cativa bemoli aici..
danaluistefan. tu asa sa ma scrii acolo. cat e el de lung. eu am rabdare, cata vreme tu scrii. imi doresc din suflet sa nu ajung sa-ti fiu pe lista, "una dintre". zambesc putin acum..(diez).

Linea

 =  apel
Florina Stan
[08.Feb.06 17:38]
Bine surprinsa realitatea!Unii din noi nici atunci cand apelam un numar nu stim sa ne recomandam.De aceea spun "sunt Florina" sau sa arat ca stiu "Florina Stan ,te suna"!

 =  amigo
Ela Victoria Luca
[08.Feb.06 17:12]
În agenda mea: Liviu Nanu
Semnează: Ela
Oricât vei fi prieten, eu aud numele tău liviunanu. :)

Ela

 =  Care dintre ei ???????
Popa Cosmin
[08.Feb.06 17:32]
A fost ciudat cum ai descoperit (desi cu siguranta stiai deja) ca pana la urma cunostiinta de cauza nu e totdeauna eterna, sau pe o perioada indelungata, e doar temporala, cum de la un moment dat ajungi sa-ti uiti si numarul de telefon! Oare atunci cum te vei suna si te vei intreba unde sunt cheile de la masina ?
Si sincer am patit si eu asa,si in afara de asta iti mai dau bataie de cap si " X " -urile in agenda,care parca se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie, cred ca mai bine ma apuc de numarat guri de canal!
Mi-a placut enorm ! cu bine!

 =  hahaha
Enache Ionut Laurentiu
[08.Feb.06 19:05]
" Iar el mi-a răspuns: Liviu? Aha. Care dintre ei? "
hahahahahaha,
domnule Nanu, suntem in secolul 20, era tehnologiei.. va recomand un Ipod cu touch screen memorie 500 megabytes, eventual un telefon mobil cu display suplimentar, astfel limitarea nu va mai fi o problema.. dar atunci, cand veti vrea sa ascundeti un nume/numar, cum o veti face ?
raman la parerea ca un carnetel si un pix face minuni :)
cu respect

 =  De fapt, apar? Aceasta-i întrebarea!!!
Monica Mihaela Pop
[08.Feb.06 21:04]

Mă întreb io cum apar acolo?
Hmm!

 =  Pedros de la Timisoara
AlinPuscas
[08.Feb.06 21:45]
Nanule prieteni tai sunt nenumarati, inca de la prima poezie.

 =  apelati si apelanti
Corneliu Traian Atanasiu
[09.Feb.06 09:46]
Într-adevăr, la asta încep să se rezume "prietenii". Liste prescurtate și nume rapid uitate. Vreo două-trei numere le țin totuși minte de zeci de ani. Deși acolo unde sînt nu mai pot fi apelați.

Aș avea ceva bibliografie pentru prietenia fără "keep in touch", dar bănuiesc că o știi.

 =  răspunsuri
Liviu Nanu
[13.Feb.06 13:08]
Dragii mei (din agenda sau nu), comentariile voastre ma fac sa cred ca am atins un subiect general, de care ne lovim cu totii (de fapt asta am si urmarit, chiar daca am exagerat putin). Da, pixul si agenda clasica sint sfinte, dar aici intervine alta minunatie, pe care o voi descrie intr-un "personal" viitor, deja scris si publicat ca si acesta la o rubrica (picatura de cerneala) saptaminala. Pe scurt e vorba de faptul ca primesc anual agende care ramin necompletate. Si cind am nevoie le iau in ordine cronologica. Acum de exemplu sint la anul 1995. Onorat de vizite si comentarii.
Ionuț, mulțumesc pentru atenționare.

 =  raspuns
Enache Ionut Laurentiu
[15.Feb.06 04:42]
Cu placere domnule Liviu, sper sa nu fie luat in nume de rau. Era o atentionare sub forma de gluma. :) Eu mi-am dat seama ca era o greseala neprevazuta, altii ar fi considerat-o altfel.
Cu respect,

 =  prieteniile se fac și se dezbină din ...
Aurel Pop
[17.Feb.06 06:26]
Liviu, o faptă indiferent dacă e bună sau rea te-a pus în situația în care auzind vocea făptașului te trezește și involuntar percutez; a da...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !