Comentariile membrilor:

 =  am fost
Heghedus Camelia
[22.Jun.07 08:49]
instiintata pe mail de aceasta noua aparitie editoriala, dar nu era disponibila unei comenzi efective. oare de ce? Felix, cred ca nu are rost sa-ti mai spun cata admiratie ma cuprinde cand iti citesc textele (si comentariile), si cat de mica ma simt atunci cand o fac. felicitari tie si inca o data Ioanei!

 =  galdiatoarea
felix nicolau
[22.Jun.07 18:12]
multumesc , Camelia! mai ales Ioana e de admirat, eu doar am consemnat

 =  setea se face sticla
Anni- Lorei Mainka
[22.Jun.07 19:10]
imi aduc aminte citind-o demult mi se pare, si totusi am retinut acel biciuit de ginduri, nu se clatina versul ei, sta drept, sigur pe sine, nu se tinguie sa fie citit , este un text asa cum stii tu sa le alegi dl.felix, despre anumiti poeti: original si neconvertit.

+ feminitatea scriiturii și scriitura dincolo și dincoace de anima
Ela Victoria Luca
[22.Jun.07 19:15]
remarcabil. atât ca discernere a lăuntrului autoarei, cât și a textului-corp-viu, a vieții din scriitură, a scriitura ca reliefare a vieții. un real care se îmbină cu un fantasmatic, o critică ce nu ascunde ci dezvălui elementele de plus-minus, nu doar în sens yin-yang, ci și în sens de stil, lirică și act creator al autoarei. una dintre critice tale care mă face să mă întreb - iarăși - oare cât de fin poți să vezi lăuntrul omului-care-se-scrie-pe-sine? Fiindcă ai un fel anume de a desluși dincolo de text și dincolo de vizibilul, aparentul Literei.
Chapeau-bas, mon cher, și aștept tot mai bune "cuțite-de-argint" pe volume adevărate de poezie sau/și proză.

Ela

 =  er
Ela Victoria Luca
[22.Jun.07 19:16]
a scriitura ca reliefare a vieții - a scriiturii ca...
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !