Comentariile membrilor:

 =  pane Mihai
Cătălin Găian -Konig
[25.Jun.07 07:46]
Daca nu ar mai fi fost coditza "..si insusi Dumnezeu il latra" poezeaua ar fi fost rotunda si perfecta ca un cucubeu. De ce oare nebunia carligului care trebuie neaparat sa fie ca un..boom !Seamana a autoflagelare.Maitre,poezia este un semn perfect de credinta in desertaciunea numita viata! Concept perfect si fara nici o unda de simul in scriitura. Concluzia mea, nu sunt un om complicat... este foarte "frumoasa", fara nici o indoiala de recomandat pt a fi nu doar citita, multi se vor regasii printre randuri, dar titlul nu este deloc..dar deloc "boierism"...asa cum le-ar place editorilor sa creada!

 =  Frumusețe
Jianu Liviu-Florian
[25.Jun.07 11:10]
Poem plin de frumusețe și sinceritate. Fie ca pacea să vă muște!

 =  nimeni nu e singur!
dragutu marilena
[26.Jun.07 08:33]
cred ca ne pasa prea mult de ce cred ceilalti despre noi...poezia e frumoasa, dar scuzati-mi remarca, Dumnezeu nu"latra"niciodata la oameni..EL ne iubeste si ne iarta ratacirile...nu e propaganda religioasa e cea ce simt!

 =  si insuSI...
Petruț Pârvescu
[26.Jun.07 12:18]
Conasule Mihai,
incerc sa inteleg si sa te inteleg. un poem-poem. siplu, dureros de simplu. asa cum suntem si noi, cu TOTII... apreciez talentul si smerenia ta (chiar si in ultimul vers!... nu fac acum filosofia legumei...)
cu prietenie,
p.parvescu

 =  M-am oprit din drum pentru a face o plecăciune
Catalina Cadinoiu
[26.Jun.07 14:32]
...înaintea culorilor, armoniei, contrastelor, în special înaintea versului "și însuși Dumnezeu îl latră". Un vers pe care nu-l voi uita cu siguranță.

De bine,

 =  ...și Însuși Dumnezeu îl latră...
Maria Marinela Circiumaru
[27.Jun.07 12:37]
...poate sună scandalos pentru unii, dar aș încadra textul, fără nici o reținere, în cadrul poeziei religioase!!...chiar ținând cont de ultimul vers..sau mai ales!...pentru că în toate astea e o căutare SINCERÃ!: condiție esențială care lipsește unora și care închide porțile spre Cer atunci când e înlocuită (conștient sau nu) de alte pseudo-creșteri!

 =  interesant ca manifestare psihica
Iakab Cornelia Claudia
[01.Jul.07 16:43]
Imi place modul in care ai facut sinteza dupa scurta analiza a unor concluzii ce ascund sentimente cu alta radacina decit cea pe care o lasi a se vedea.


străinul care am făcut
o viață-ntreagă de corvoadă
și-a cărui umbră de pe-acum
își duce cărțile-ntr-o ladă
și bate-n porți din cer în cer

nu stiu cum sa interpretez ultimul vers, din doua motive: pentru mine orice animal e o forma de manifestare a creatorului, doi: lipsa date...

impresia lasata de cuvinte in general e a unei lovituri pe care ai primit-o din partea mortii, suprapusa alteia si alteia.

 =  Theo-latru
Bogdan Draganescu
[05.Jul.07 20:05]
Dumnezeul asta e cam patimas, cam "razbunator"(vetero. test.), sau poate, cam fricos. Asta daca asemeni gestul divin cu latratul unui caine... Altfel, ar trebui sa gasim alt inteles cuvantului "a latra", potrivit pentru o specie de animal transcendent :).

 =  argheziana
Horia Patrascu
[10.Jul.07 18:51]
draguta, dar parca prea argheziana.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !