Comentariile membrilor:

 =  future generations
Irina Lazar
[28.Jul.07 22:11]
Să înțeleg că peste mii de ani vom fi vizitați de mici monștri care ne vor contempla, intorcandu-se in timp...:) Perspectivele sunt cam sumbre, domnule jules verne, nu credeți? Cine stie dacă nu sunt pândită de creaturi chiar când vă scriu acest comentariu nemilos. Mi-a plăcut până la final, finalul mi se pare ușor forțat. Și suntem încă în anul 2007.

 =  ..
laurentiu enache
[29.Jul.07 03:52]
ai imaginatie, asta e de admirat.. tin minte ca prin generala eram si eu pasionat de sf si chiar la o teza scrisesem ceva cu
extraterestri care aveau in loc de sange nitroglicerina si etc.. prostii, a luat 3 :)
dar textul tau chiar daca e stangaci nu m-a plictisit si m-a indemnat sa il citesc.. talent ai, mai trebuie sa citesti mult si sa il cultivi, tehnic vorbind esti departe ..
dar poate intr`o zi o sa ma delectez cu o carte semnata de tine.. e , ce zici faci asta ?

 =  Laurentiu
Adrian Dorie
[29.Jul.07 12:38]
Acest text nu se doreste o proza SF in adevaratul sens al cuvantului... e genul de prostie care primeste nota 3 in generala.
Tehnic, acest text este inferior altor texte scrise de mine. Dar, ciudat, am observat ca o tehnica perfecta plictiseste de obicei...
Recunosc faptul ca am talent. Si ca ar trebui sa mai citesc, mai ales SF-uri. Admit orice critica... dar nu uita ca nu-mi castig existenta din cuvinte ci din cifre... sunt inginer. Deci, fara pretentii, fara reprosuri repetate.
Am impresia ca tu ai recomandat primul text scris de mine pe acest site... 'Cosmar'.

 =  Irene
Adrian Dorie
[29.Jul.07 12:38]
Ai vreo indoiala, dear Irene? Chiar aceste randuri de comentariu pe care ti le scriu acum sunt procesate de fiinte mult superioare noua.
Toate textele mele au un final fortat. Pacat ca nu au si un inceput fortat... ca sa nu mai zic de desfasurarea actiunii. Dar lucrez la aceste defectiuni.

Adrian Dorie
29.07.5473

 =  text
Carmen Manuela Macelaru
[30.Jul.07 05:53]
mi-a placut textul de fata si hell 7.salonul de gandire terestra preapoaliptica e chiar ingenios. de cine erau insotitit copiii?
5370 dupa era noastra:)
mcm

 =  text avertisment
Doru Emanuel Iconar
[30.Jul.07 12:05]
Mi se pare un text avertisment, in nota SF. Prea multe lucruri neplacute se intampla in acest 2007. Imi place, este interesant, imperfectiunile sunt nesemnificative, chiar daca este scris de un inginer, dupa parerea mea talentat. Iertare pentru indrazneala unui pici.
Cu respect
Doru Emanuel

 =  Carmen
Adrian Dorie
[30.Jul.07 12:26]
Multumesc pentru aprecieri. Nu stiu din ce mileniu viitor mi le trimiti, dar ele sunt binevenite. Copiii sunt insotiti de parinti, fireste. Ai uitat de mama sprogiana?
Aha, deci imi timiti din anul 5370. Cum va fi vremea atunci? Canicula sau Soarele este deja stins?

a.d.

 =  Piciule
Adrian Dorie
[30.Jul.07 13:07]
Multumesc pentru aprecieri. Imperfectiunile sunt introduse in mod voit, pentru a verifica atentia citirorului. Anul 2008 va fi mult mai neplacut decat 2007, dupa previziunile mele. Nu voi mai avea bani sa platesc ratele la electrocasnice...

 =  incalzirea
luana zosmer
[01.Aug.07 13:23]
Iaca asa, acu dupa castrarea fortata ai inceput sa scoti monstri mitetei cu multe cozi si multe voci copii de prin alte galaxii sa ne viziteze.pai se poate? daca nu reusim singuri sa ne omorim pina la unu e frumos sa ne congeleze final? sa ne dea timp,ne omorim pina la 2.Nu vezi draga ce caldura a dat peste noi de cind prevezi congelarea? ia fa bine si treci pe incalzirea planetei pote se racete.sa nu uit, e o proza scifireusita.

 =  recovered
Adrian Dorie
[01.Aug.07 14:44]
Textul se numara printre cele sterse 'luanic' (ti-am urmat exemplul, dear Luana), dar recuperabile.
Cand am scris aceasta proza, era racoare pe Terra. Observi cum conditiile meteo ne influenteaza inspiratia?
Promit sa vizionez la TV prognozele meteo de azi inainte, inainte a de a pune degetele pe taste.
Nu sunt permise comentarii(texte) anonime!
Pentru a înscrie comentarii(texte)
trebuie să te înscrii şi să te autentifici.

Înapoi !